Results 1 to 4 of 4

Thread: Developer license and load balancing

  1. #1
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    23

    Default Developer license and load balancing

    Hi,

    I read here:

    http://www.wowza.com/forums/showthre...d-edge-servers

    that developer licenses can not be used in origin/edge set ups, is that correct?

    I need to reassure my boss that buying a full wowza license will allow us to use the built in load balancer.

    Thanks,
    Steve.

  2. #2

    Default

    You are correct. Developer license is not allowed to be used in load balanced applications. Paid licenses (i.e., Perpetual or Subscription) do not have that restriction. Load balancing is a standard functionality.

  3. #3
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    28,412

    Default

    Yes, it is true that developer licenses cannot be used in origin/edge (liverepeater) configuration.

    Richard

  4. #4
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    23

    Default

    Thanks for clearing that up.

Similar Threads

  1. Where can we get Wowza3 + Developer license?
    By AlexeyTr in forum Pricing, Licensing and Performance
    Replies: 2
    Last Post: 03-14-2014, 09:57 AM
  2. Developer license and transcoder
    By jovan_novko in forum AddOn: Transcoder
    Replies: 4
    Last Post: 06-04-2012, 12:52 AM
  3. Developer License not working...
    By MonkNoiz in forum General Forum
    Replies: 3
    Last Post: 04-17-2012, 01:31 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •