Results 1 to 2 of 2

Thread: clientaccesspolicy.xml not found after hosting wowza on Windows server 2008.

  1. #1
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    9

    Default clientaccesspolicy.xml not found after hosting wowza on Windows server 2008.

    Hello Friends,

    I have been using WOWZA server to stream an IP camera live to the silverlight cilent. In my local machine its working fine . I am able to receive the streams from the wowza
    to the silverlight client by using

    http://localhost:1935/live/sampleStream.stream/Manifest

    Now i have installed the wowza on my windows server 2008 R2. And trying to pull the live streaming from the server to my silverlight cilent.
    When i use the above url to stream live in silverlight , i guess the "localhost" picks the static ip address of my windows server which is 50.28.36.109
    and there is no port for 50.28.36.109:1935,

    When i use server local address which is 192.168.0.142:1935 then in my silverlight client it says

    192.168.0.142:1935/clientaccesspolicy.xml not found and stream doesn't work.

    How can i pull the live stream in this scenario when my wowza server is on different machine as that of my silverlight client.

    Please help me out.

  2. #2
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    1,638

    Default

    Hi
    Take a look at this tutorial here,
    http://www.wowza.com/forums/content....-re-streaming)

    this should help you get the correct url for the stream, it should be something like this:
    http://[wowza-address]:1935/live/camera.stream/Manifest

    Can you connect using any other types of device/players Example a Flash player or VLC?
    Don't forget to add these connection types in the Application.xml (if required)

    Jason

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •