Results 1 to 5 of 5

Thread: Should onAppStart be getting called twice?

  1. #1

    Default Should onAppStart be getting called twice?

    I have a module using onAppStart, and this was always called once on our Wowza server using the live application. On an ec2 instance which uses the application type liverepeater-origin, the event is fired twice, once for the actual app name, and once for "_definst_". Is this normal expected behavior? Also, are classes extending ModuleBase created only one time (singleton), or one time per application, so in this case twice?

    Thanks,

    Grant
    Last edited by grantk; 05-16-2012 at 09:53 AM.

  2. #2
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    28,381

    Default

    onAppStart fires each time an application instance is started. This is same on EC2 as any instance of Wowza. If you connect with each of the following, onAppStart will fire once for each:

    rtmp://[wowza-server]:1935/vod/_definst_
    rtmp://[wowza-server]:1935/vod/room1

    Richard

  3. #3
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    28,381

    Default

    scratch
    Last edited by rrlanham; 05-16-2012 at 11:11 AM.

  4. #4

    Default

    Quote Originally Posted by rrlanham View Post
    Was this post meant for another thread?

  5. #5
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    28,381

    Default

    Yes, sorry. And it was wrong anyway.

    Richard

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •