Results 1 to 3 of 3

Thread: IIS MediaServices as origin Wowza3 on edges?

  1. #1
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    3

    Lightbulb IIS MediaServices as origin Wowza3 on edges?

    Hi,
    I wonder if it is possible that IIS acts as origin server and wowza3 is on edge servers and repeats? or contrary wowza3 is origin for IIS? Is possible with some kind of addon? will be?

    Kind regards
    A

  2. #2
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    1,920

    Default

    Hi
    Yes it is, assuming that you are wanting to do VoD content.
    You can use media cache on the edge servers to get the content from your origin IIS server.

    Jason
    Last edited by JasonH; 10-20-2011 at 05:55 AM.

  3. #3
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    22,013

    Default

    If you mean Smooth streams from IIS, that is not supported in Wowza.

    Richard

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 05-21-2014, 09:30 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 12-08-2013, 02:47 PM
  3. How to stop sending conecctions from origin to edges
    By mdiaz00147 in forum General Forum
    Replies: 2
    Last Post: 11-15-2013, 08:35 AM
  4. Get in Origin info about all edges
    By _2in1_ in forum Server-side Modules and Code Samples Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 05-16-2012, 09:02 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •