Results 1 to 4 of 4

Thread: Issue with multi-bitrate vod smil files

  1. #1

    Default Issue with multi-bitrate vod smil files

    Initially I used Wowza 2 to test multi-bit-rate vod streaming and everything worked out fine. The file played as expected. I have since upgraded to Wowza 3 and tried the same smil test (using the supplied sample files by Wowza and I get the following error on the server:

    ERROR server comment - MediaReaderFactory.getInstance: Missing definition for flvcupertino

    I'm not sure that's about.

    Am I missing something? What's going wrong here?

    Thanks,
    Ethan

  2. #2
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    21,962

    Default

    Ethan,

    Sounds like you copied old configuration files onto Wowza 3. I would re-install Wowza 3, then remake configuration files with the new versions, don't copy old.

    Richard

  3. #3

    Default

    Okay, perhaps something like that happened. I'll do the re-install, thanks.

    Now.... will that be considered another instance for my account and therefore charge me twice this month basically for the same server?

  4. #4
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    21,962

    Default

    If two servers are not running concurrently with the same license then you will only be charge for one instance.

    Richard

Similar Threads

  1. Multi-bitrate HLS playlist without SMIL files
    By alvancamp in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 06-26-2014, 02:03 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •