Results 1 to 6 of 6

Thread: Help me! Live stream multicast fails???

  1. #1
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    10

    Default Help me! Live stream multicast fails???

    Hi, everyone!

    Yesterday, I had testing a live streaming with stream multicast (224.20.1.5:1026), following:


    But, It not success!! I don't known why!!!
    I created a file mpegts.stream with contend: udp://0.0.0.0:1026 and publish its.

    Hope everyone help me!!!

    Thanks !!

  2. #2
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    10

    Default

    Hix! are nobody help me??? ! Please! help me!

    So, the bove image, how to know Wowza server receive multicast stream?

    Thanks, everyone!

  3. #3

    Default

    tunglq87,

    Do you need to stream multicast from your encoder? Can you just send the unicast stream to Wowza and have Wowza serve the stream to clients.

  4. #4

    Default

    Assuming the encoder is sending the stream using MPEG-TS then follow tutorial here:

    http://www.wowza.com/forums/content....based-encoder)

    In your mpegts.stream file use the udp URL:

    udp://224.20.1.5:1026
    Charlie

  5. #5
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    10

    Default

    Thanks randal and charlie!
    Do you need to stream multicast from your encoder? Can you just send the unicast stream to Wowza and have Wowza serve the stream to clients.
    No, My system, input of Wowza Server must use multicast stream.
    Assuming the encoder is sending the stream using MPEG-TS then follow tutorial here:

    http://www.wowza.com/forums/content....based-encoder)

    In your mpegts.stream file use the udp URL:

    Code:

    udp://224.20.1.5:1026

    Charlie
    Before I request on forum, I did follow instruction that. but, It don't success!

    Cheer! yesterday, I did follow this instruction: http://www.wowza.com/forums/content....sed-encoder%29, but addition Wowza Server, I use VLC to receive multicast stream ---> OK! I did it with link: Server: rtmp://192.168.1.2/live and stream: mpegts.stream.

  6. #6

    Default

    Great, so it sounds like you have it working? If not, please re-state your question.

    Charlie

Similar Threads

  1. TS h.264 5mbps multicast stream in to wowza and needs to be rtmp 500k multicast out
    By panzer in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 05-15-2013, 12:16 PM
  2. RTMP publish/record succeeds, but live stream playback fails
    By brado77 in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 04-16-2013, 09:42 PM
  3. WOWZA Live Multicast Stream
    By tpaparazzo in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 01-16-2013, 06:10 PM
  4. Live stream multicast synchronization
    By jscharlach in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 12-13-2011, 08:29 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •