Results 1 to 5 of 5

Thread: How to transrate H264 format stream without a need to transcode

  1. #1
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    14

    Default How to transrate H264 format stream without a need to transcode

    Hi,

    I have one incoming H264 format stream and want to transrate it to different bit rates for adaptive bit rate switching. Should I be using the Wowza transcoder add-on for it even though I dont need to actually transcode the format.

  2. #2

    Default

    Yes, that is the transrate case. See the tutorial here for more information:

    http://www.wowza.com/forums/content....wza-Transcoder

    Charlie

  3. #3

    Default

    I'm curious - is transrating a stream as computationally intensive as transcoding?

  4. #4

    Default

    Charlie,

    My source is encoded in h264 and has 9 MBits/sec and I want to transrate to 1MBits/sec. I put passthru in codec at transrate.xml and stream out dont work.

  5. #5
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    22,013

    Default

    Are you running Wowza in stand-alone (/bin/startup.bat) mode? What is log messages do you see when the stream is published?

    Richard

Similar Threads

  1. incoming h265 + transcode h264
    By nvanhaute1 in forum Live Streaming and Encoders
    Replies: 1
    Last Post: 09-26-2014, 08:10 AM
  2. Transcode (transrate) into 5 bit rates?
    By cnfcnf in forum AddOn: Transcoder
    Replies: 1
    Last Post: 07-11-2012, 01:28 AM
  3. H264/g711 to h264/aac transcode
    By zinniazing in forum AddOn: Transcoder
    Replies: 2
    Last Post: 05-04-2012, 12:17 AM
  4. Webcam from Flash Player Transcode to H264
    By ben78000 in forum AddOn: Transcoder
    Replies: 1
    Last Post: 11-30-2011, 08:38 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •