Results 1 to 2 of 2

Thread: Fmle with wowza

  1. #1
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    11

    Default Fmle with wowza

    dear all:
    when i use FMLE to Wowza, the log in FMLE appear :Primary - Network Command: PlaylistitemStart
    for a while, FMLE got crash
    and the Wowza log is :LiveMediaStreamReceiver.doWatchdog: streamTimeout: Resetting connection
    is there any relation between the two log?
    thanks all

  2. #2
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    21,962

    Default

    The streamTimeout message is from the Wowza MediaCaster system which should not be involved in a FMLE stream because FMLE is pushing RTMP streaming to Wowza and the MediaCaster system is for pulling streams from MediaCaster source such as IP cameras or mpegts encoder.

    Richard

Similar Threads

  1. Why do you need FMLE if you have wowza?
    By kmax1940 in forum General Forum
    Replies: 2
    Last Post: 09-05-2013, 07:41 AM
  2. FMLE and Wowza
    By kleelof in forum General Forum
    Replies: 2
    Last Post: 04-16-2013, 04:11 PM
  3. FMLE - Wowza Setup
    By panayic in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 09-26-2012, 07:08 AM
  4. Security issue in Wowza using FMLE, please help
    By dannyhinhk in forum Server Administration Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 05-31-2012, 05:51 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •