Results 1 to 4 of 4

Thread: Are the live streaming configuration different for different operating systems?

  1. #1
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    5

    Default Are the live streaming configuration different for different operating systems?

    hi,
    Software: Wowza Media Server 3.0.3
    last week,we tested playing live stream in windows,application.xml configured according to http://www.wowza.com/forums/content.php?354#publish ,playing the live stream is ok.but today,we test playing live stream in linux ubuntu operating system ,using the same configuraion,the server error logs are as follows:

    #Software: Wowza Media Server 3.0.3 build882
    #Date: 2011-12-22
    #Fields: x-severity x-category x-event date time c-client-id c-ip c-

    port cs-bytes sc-bytes x-duration x-sname x-stream-id x-spos sc-stream

    -bytes cs-stream-bytes x-file-size x-file-length x-ctx x-comment
    WARN server comment 2011-12-22 18:05:51 - - - - - 265.978 -

    - - - - - - - RTPSessionDescriptionDataProviderBasic.getStreamInfo:

    SDP file missing: /usr/local/WowzaMediaServer/content/udp://192.168.1.132:10000

    We cannot understand the error info,please help us. thanks a lot!



    sallyliu
    Last edited by sallyliu; 12-22-2011 at 07:23 AM.

  2. #2

    Default

    How are you trying to play the stream? Client, server/streamname...

    How are you doing your encoding?

    Have you copied the .sdp file to your content directory?

  3. #3
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    5

    Default

    hi,

    We play the stream with vlc,url is: rtsp://192.168.1.132:1935/live/mpegts.stream


    Encoding and producing stream with vlc,the command is:
    vlc -vvv "%WMSAPP_HOME%/content/sample.mp4" –sout "#transcode{venc=x264{keyint=60,profile=baseline,level=3.0,nocabac},vcodec=x264,vb=150,scale=0.5,aco dec=mp4a,ab=96,channels=2,samplerate=48000}:rtp{dst=192.168.1.132,port=10000,mux=ts}"

    In content directory,that is mpegts.stream(the content is "udp://192.168.1.132:10000" )

    thank you!
    Last edited by sallyliu; 12-22-2011 at 07:25 PM.

  4. #4
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    5

    Default

    hi,

    This problem has been resolved,according to http://www.wowza.com/forums/content....ver-%28MPEG-TS.

    and the configuration is same for different operating systems.


    thanks a lot.


    sally liu

Similar Threads

  1. vod streaming problem to macosx systems with x264 level > 3.0
    By nother in forum Video On Demand Streaming Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 07-18-2013, 11:16 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •