Results 1 to 4 of 4

Thread: Wowza fails after 1hour,30minutes

  1. #1

    Default Wowza fails after 1hour,30minutes

    Good day

    My server is:
    Processor
    2.83GHz Q9550
    OS
    CentOS 5.7 X64 cPane
    8GB Ram

    After 1hour30m aprox wowza started to fails, means, is still running but for example. streamingmanager turns really slow
    my shoutcast restreaming start to do breaks

    and only I can do is restart wowza



    Also each time I restart wowza my streamingmanager become "empty"

    I run wowza just for restreaming shoutcast so I created "live" app
    ALl radiostation.stream created gone and I have to do all again ( start receiving stream)

    All suggestion or help is welcome

    Regards

    Ed

  2. #2

    Default

    Hi,

    Have you tuned the server?

    To start streams automatically when the server starts, use the StartupStreams.xml

  3. #3

    Default

    Thanks for your reply

    Today wowza looks better than yesterday

    regaridng

    StartupStreams.xml

    If Im using live aplication

    and Im relaying shoutcast
    and at content area I have for example

    radiostation1.stream
    radiostation2.stream

    The way to conf startup would be?

    Regards

    ed

  4. #4

    Default

    <StartupStream>
    	<Application>live/_definst_</Application>
    	<MediaCasterType>shoutcast</MediaCasterType>
    	<StreamName>radiostation1.stream</StreamName>
    </StartupStream>
    <StartupStream>
    	<Application>live/_definst_</Application>
    	<MediaCasterType>shoutcast</MediaCasterType>
    	<StreamName>radiostation2.stream</StreamName>
    </StartupStream>

Similar Threads

  1. Streaming mp3 to wowza RTMP server fails while streaming flv works
    By poluris82 in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 11-25-2013, 10:39 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •