Results 1 to 2 of 2

Thread: transcoder + player + display video size ?

  1. #1
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    35

    Default transcoder + player + display video size ?

    When the player decides which bitrate to play when using ngrp for the stream group.

    How will the player change to the display size of the bitrate it has chosen?

    Ill be using strobe player http dynamic streaming.

  2. #2

    Default

    Hi beyond,

    This is not really a Wowza question. It's something you'd have to configure in your html/player. Here's a flowplayer example: http://flowplayer.org/forum/2/14168

Similar Threads

  1. no video display!!!
    By thangvuongbk in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 11
    Last Post: 11-06-2013, 12:36 PM
  2. Show And Share won't display video thumbnails
    By noodle48 in forum General Forum
    Replies: 1
    Last Post: 02-06-2013, 12:18 PM
  3. How to change the buffer size of Silverlight Player
    By rmeana in forum Media Players and Devices Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 12-21-2012, 02:37 AM
  4. flash player size... how can i change?
    By urubulino in forum General Forum
    Replies: 2
    Last Post: 03-04-2012, 01:09 PM
  5. my live stream video didn't display
    By viking in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 12-24-2011, 03:01 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •