Results 1 to 9 of 9

Thread: HTTPStreamerAdapterCupertinoStreamer.getAppInstanc e: Stream not found

  1. #1
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    4

    Default HTTPStreamerAdapterCupertinoStreamer.getAppInstanc e: Stream not found

    Hi,

    I really need some help here.

    I've been using WowzaMediaServer till 3.0.3. Usually doing some rtp-live re-streaming.

    I normally request a 30-days license, use a couple days to test and setup some h.264 IP cameras (Planet, Axis, Vivotek and its kind).

    Worst part of this is to figure out right rtsp:// uri for each one. So once I get it, let say rtsp://192.168.1.144/MediaInput/h264, I just create a .stream file, start that under Stream Manager, test using http://192.168.3.100:1935/rtplive/ca.../playlist.m3u8 from iPad and voila!.

    But yesterday something went just wrong.

    First of all, my testing license was way out-dated, so I just requested a new one.

    Updated my license key, started my old (3.0.3) WMS installation and everything ran fine (As last time I started it)

    Configured my IP Camera (Arecont), got an IP and tested its h.264 stream opening rtsp://192.168.1.144/MediaInput/h264 on VLC. I could see a video stream, so everything just went fine here.

    So finally (my application and conf dirs for rtp-live were already configured and have worked for at least 20 IP cameras before) I just added a new .stream file with this rtsp URI on it.

    Browsed to Stream Manager, clicked start receiving stream link, and typed camera.stream. It added as usual.

    I always like to take a look at log file, just in case there's any firewall or networking communication issue between my Wowza Server and my IP Camera. Nothing weird this time.

    So I went to my iPad, wrote http://192.168.3.100:1935/rtplive/ca.../playlist.m3u8 got a black screen and suddenly a cancelled play button.

    Looked at my log file and saw this two lines:

    WARN server comment - HTTPStreamerAdapterCupertinoStreamer.getAppInstance: Stream not found [live/camera.stream/playlist.m3u8]: camera.stream
    WARN server comment - HTTPStreamerAdapterCupertinoStreamer.getAppInstance: Stream not found [live/camera.stream/playlist.m3u8]: camera.stream
    I thought it was because of "anything" related to this IP Camera, so after double checking URL and paths I started an old stream from an Axis camera, and just happened the same.

    It's weird because basically only change was new license and .stream files.

    So I downloaded 3.0.5, copied my 3.0.3 conf (bad move) and got the same result.

    rm'ed every folder, untar 3.0.5 again and followed this guide http://www.wowza.com/forums/content....e-streaming%29

    I noticed I was using rtp-live before 3.0.5 but now I can't find any reference to setting up a rtp-live stream, I guess was deprecated in favor of live.

    Anyhow, last thing I did was:

    1. Download WMS 3.0.5
    2. Not even follow but actually download live Application.xml from http://www.wowza.com/downloads/tutor...pplication.xml
    3. create camera.stream file writing rtsp://192.168.1.144/MediaInput/h264 - Which works fine from VLC
    4. Start live/_definst_/camera.stream from Stream Manager
    5. Browse from iPad to http://192.168.3.100:1935/live/camer.../playlist.m3u8
    6. Tried http://192.168.3.100:1935/live/_defi.../playlist.m3u8 too
    7. error_log always shoot me with a Stream not found [live/camera.stream/playlist.m3u8]: camera.stream message
    8. If I type http://192.168.3.100:1935/live/_definst_/camera.stream from iPad I get WMS version and build (1220)
      so port 1935 is open and of course 8086 as I can use Stream Manager
    9. Old setup was on a OSX machine, I even tried on a Linux machine (all this data is from that machine) using openSuse and same result.


    I did't include my Application.xml file as I downloaded from http://www.wowza.com/downloads/tutor...pplication.xml and haven't touched it.

    I'm sure answer to this is going to be written in less than one line but right now I just don't find it.

    If you have any thought or comment I'll be glad to hear you,

    I appreciate your time and help.

    Regards,


    PS.

    This is my log after starting camera.stream:

    INFO stream create - -
    INFO stream publish camera.stream -
    INFO server comment - RTPSessionDescriptionDataProviderBasicRTSPWorker.sessionStart: PLAY: rtsp://192.168.1.144/MediaInput/h264
    INFO server comment - RTPSessionDescriptionDataProviderBasicRTSPWorker.processResponse: PLAY: rtsp://192.168.1.144/MediaInput/h264/
    INFO server comment - RTPMediaCaster.Reconnector[729302055:live/_definst_:camera.stream]: done: 15
    INFO server comment - senderReport[RTP-Info]: trackID=1
    INFO server comment - senderReport[RTP-Info]: trackID=2
    INFO server comment - firstPacket: TCP:$0
    INFO server comment - firstPacket: TCP:$1
    INFO server comment - firstPacket: TCP:$2
    INFO server comment - firstPacket: TCP:$3
    INFO server comment - RTPMediaCaster.streamTimeout[729302055:live/_definst_:camera.stream]: timeout:12000 diff:12008 reason:101
    INFO server comment - RTPMediaCaster.resetConnection[729302055:live/_definst_:camera.stream]:
    INFO server comment - RTPMediaCaster.closeRTPSession[729302055:live/_definst_:camera.stream]
    INFO server comment - RTPSessionDescriptionDataProviderBasicRTSPWorker.close closeSession
    INFO server comment - RTPSessionDescriptionDataProviderBasicRTSPWorker.onClose
    INFO server comment - RTPSessionTracker.remove[rtsp://192.168.1.144/MediaInput/h264]: 0:true
    INFO stream unpublish camera.stream -
    INFO stream destroy camera.stream -
    INFO server comment - RTPMediaCaster.Reconnector[729302055:live/_definst_:camera.stream]: start: 16
    INFO server comment - RTPSessionTracker.add[rtsp://192.168.1.144/MediaInput/h264]: 1
    INFO server comment - RTPSessionDescriptionDataProviderBasicRTSPWorker.processResponse: SETUP: rtsp://192.168.1.144/MediaInput/h264/trackID=1
    INFO server comment - RTPSessionDescriptionDataProviderBasicRTSPWorker.processResponse: SETUP: rtsp://192.168.1.144/MediaInput/h264/trackID=2
    INFO server comment - RTPSessionDescriptionDataProviderBasicRTSPWorker.buildSDPData: sessionId:2256210211 sessionTimeout:60000
    INFO server comment - RTPSessionDescriptionDataProviderBasic.getStreamInfo[live/_definst_]: RTSP/RTP re-streaming. Success, received SDP data.
    INFO stream create - -

  2. #2
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    21,962

    Default

    Looks like a network problem between the Wowza server and the camera, though seems to have got through on try 16.

    Richard

  3. #3
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    4

    Default

    Hi Richard,

    Thanks for your response.

    I don't think is something related to networking as every time I start the Stream it seems to find it.

    But definitively there's something weird because this log line does not look so normal to me.

    INFO server comment - RTPMediaCaster.streamTimeout[729302055:live/_definst_:camera.stream]: timeout:12000 diff:12008 reason:101

    It will be good to know what does reason:101 mean, and why there's a timeout:12000 message there. Seems like Wowza cannot get a response and thus won't generate a stream and that's why I always got a "Stream not found" error.

    I can ping any camera from Wowza server and even telnet port 554, just to verify both they can talk.

  4. #4
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    4

    Default

    FYI, did a little more debugging and can confirm both devices are communicating (I don't know if properly)

    IP Camera log shows:

    Feb 23 17:52:25 ICA-HM130 user.debug AVControl: profile[8] running 0
    Feb 23 17:52:25 ICA-HM130 user.debug rtsp-svr: accepted connection from 192.168.1.79:52575
    Feb 23 17:52:25 ICA-HM130 user.debug rtsp-svr: client request: 'DESCRIBE' 'rtsp://192.168.1.144/MediaInput/h264' 'RTSP/1.0'
    Feb 23 17:52:25 ICA-HM130 user.debug rtsp-svr: describing streams under 'rtsp://192.168.1.144/MediaInput/h264'
    Feb 23 17:52:25 ICA-HM130 user.debug rtsp-svr: find path [/MediaInput/h264] 
    Feb 23 17:52:25 ICA-HM130 user.debug rtsp-svr: client request: 'SETUP' 'rtsp://192.168.1.144/MediaInput/h264/trackID=1' 'RTSP/1.0'
    Feb 23 17:52:25 ICA-HM130 user.debug rtsp-svr: find path [/MediaInput/h264/trackID=1] 
    Feb 23 17:52:25 ICA-HM130 user.debug rtsp-svr: session count 1 
    Feb 23 17:52:25 ICA-HM130 user.debug rtsp-svr: requested interleave channels 0-1
    Feb 23 17:52:25 ICA-HM130 user.debug rtsp-svr: client request: 'SETUP' 'rtsp://192.168.1.144/MediaInput/h264/trackID=2' 'RTSP/1.0'
    Feb 23 17:52:25 ICA-HM130 user.debug rtsp-svr: find path [/MediaInput/h264/trackID=2] 
    Feb 23 17:52:25 ICA-HM130 user.debug rtsp-svr: requested interleave channels 2-3
    Feb 23 17:52:25 ICA-HM130 user.debug rtsp-svr: client request: 'PLAY' 'rtsp://192.168.1.144/MediaInput/h264/' 'RTSP/1.0'
    Feb 23 17:52:25 ICA-HM130 user.debug rtsp-svr: starting streaming for session 1516411974 at position 0.0000
    Feb 23 17:52:25 ICA-HM130 user.debug rtsp-svr: RTP-Info:url=rtsp://192.168.1.144/MediaInput/h264/trackID=1;seq=15029;rtptime=393827644;ssrc=4037409980,url=rtsp://192.168.1.144/MediaInput/h264/trackID=2;seq=42004;rtptime=3724766468;ssrc=2437286455
    Feb 23 17:52:25 ICA-HM130 user.debug AVControl: profile[8] running 1
    Feb 23 17:52:25 ICA-HM130 user.debug AVControl: audio[201] running 0
    Feb 23 17:52:25 ICA-HM130 user.debug AVControl: audio[201] running 1
    Feb 23 17:52:37 ICA-HM130 user.debug rtsp-svr: client request: 'TEARDOWN' 'rtsp://192.168.1.144/MediaInput/h264' 'RTSP/1.0'
    Feb 23 17:52:37 ICA-HM130 user.debug rtsp-svr: find path [/MediaInput/h264] 
    Feb 23 17:52:37 ICA-HM130 user.debug rtsp-svr: tearing down rtsp://192.168.1.144/MediaInput/h264 in session 1516411974
    Feb 23 17:52:37 ICA-HM130 user.debug rtsp-svr: session count 0 
    Feb 23 17:52:37 ICA-HM130 user.debug rtsp-svr: client closed TCP connection
    Feb 23 17:52:37 ICA-HM130 user.debug AVControl: profile[8] running 0
    Feb 23 17:52:38 ICA-HM130 user.debug rtsp-svr: accepted connection from 192.168.1.79:52576
    So It basically goes from DESCRIBE to TEARDOWN as requested by WowzaServer (192.168.1.79)

    On the other hand, increased Wowza verbosity and got:

    INFO stream destroy camera.stream -
    INFO server comment - RTPMediaCaster.Reconnector[1293300107:live/_definst_:camera.stream]: start: 3
    INFO server comment - RTPSessionDescriptionDataProviderBasicRTSPWorker.doConnect: hostname:192.168.1.144 port:554 timeout:4 rtspBindIpAddress:null path:/MediaInput/h264
    INFO server comment - RTPSessionDescriptionDataProviderBasicRTSPWorker.send(open): command:DESCRIBE:rtsp://192.168.1.144/MediaInput/h264
    DESCRIBE rtsp://192.168.1.144/MediaInput/h264 RTSP/1.0
    CSeq: 1
    Accept: application/sdp
    User-Agent: Wowza Media Server Pro (Wowza Media Server 3 Trial Edition (Expires: Mar 23, 2012) 3.0.5 build1220)
    
    INFO server comment - RTPSessionTracker.add[rtsp://192.168.1.144/MediaInput/h264]: 1
    INFO server comment - *** RTSPMessageReceive ***
    RTSP/1.0 200 OK
    content-type: application/sdp
    response: OK
    protocol: RTSP/1.0
    cseq: 1
    status: 200
    content-length: 250
    content-base: rtsp://192.168.1.144/MediaInput/h264/
    uri: RTSP/1.0 200 OK
    
    INFO server comment - RTPSessionDescriptionDataProviderBasicRTSPWorker.processResponse: command:DESCRIBE response:RTSP/1.0 200 OK status:200 handled:false
    INFO server comment - v=0
    o=- 2208990726 2208990736 IN IP4 127.0.0.1
    s=Video Server Session
    c=IN IP4 0.0.0.0
    t=0 0
    a=control:*
    a=range:npt=0-
    m=video 0 RTP/AVP 26
    a=control:trackID=1
    m=audio 0 RTP/AVP 97
    a=rtpmap:97  G726-32/8000
    a=fmtp:97 
    a=control:trackID=2
    
    INFO server comment - DESCRIBE: SDP: trackCount:2 trackNames:[trackID=1,trackID=2,header]
    INFO server comment - RTPSessionDescriptionDataProviderBasicRTSPWorker.processResponse: SETUP: rtsp://192.168.1.144/MediaInput/h264/trackID=1
    INFO server comment - RTPSessionDescriptionDataProviderBasicRTSPWorker.send: command:SETUP
    SETUP rtsp://192.168.1.144/MediaInput/h264/trackID=1 RTSP/1.0
    Transport: RTP/AVP/TCP;unicast;interleaved=0-1
    CSeq: 2
    
    INFO server comment - *** RTSPMessageReceive ***
    RTSP/1.0 200 OK
    response: OK
    protocol: RTSP/1.0
    session: 4292231910;timeout=60
    transport: RTP/AVP/TCP;unicast;interleaved=0-1
    cseq: 2
    status: 200
    uri: RTSP/1.0 200 OK
    
    INFO server comment - RTPSessionDescriptionDataProviderBasicRTSPWorker.processResponse: command:SETUP response:RTSP/1.0 200 OK status:200 handled:false
    INFO server comment - RTPSessionDescriptionDataProviderBasicRTSPWorker.processResponse: SETUP: rtsp://192.168.1.144/MediaInput/h264/trackID=2
    INFO server comment - RTPSessionDescriptionDataProviderBasicRTSPWorker.send: command:SETUP
    SETUP rtsp://192.168.1.144/MediaInput/h264/trackID=2 RTSP/1.0
    Session: 4292231910
    Transport: RTP/AVP/TCP;unicast;interleaved=2-3
    CSeq: 3
    User-Agent: Wowza Media Server Pro (Wowza Media Server 3 Trial Edition (Expires: Mar 23, 2012) 3.0.5 build1220)
    
    INFO server comment - *** RTSPMessageReceive ***
    RTSP/1.0 200 OK
    response: OK
    protocol: RTSP/1.0
    session: 4292231910;timeout=60
    transport: RTP/AVP/TCP;unicast;interleaved=2-3
    cseq: 3
    status: 200
    uri: RTSP/1.0 200 OK
    
    INFO server comment - RTPSessionDescriptionDataProviderBasicRTSPWorker.processResponse: command:SETUP response:RTSP/1.0 200 OK status:200 handled:false
    INFO server comment - v=0
    o=- 2208990726 2208990736 IN IP4 127.0.0.1
    s=Video Server Session
    t=0 0
    a=control:*
    a=range:npt=0-
    m=video 0 RTP/AVP 26
    a=proto:RTP/AVP/TCP;interleaved=0-1
    a=control:trackID=1
    m=audio 0 RTP/AVP 97
    a=proto:RTP/AVP/TCP;interleaved=2-3
    a=rtpmap:97  G726-32/8000
    a=fmtp:97
    a=control:trackID=2
    
    INFO server comment - RTPSessionDescriptionDataProviderBasicRTSPWorker.buildSDPData: sessionId:4292231910 sessionTimeout:60000
    INFO server comment - RTPSessionDescriptionDataProviderBasic.getStreamInfo[live/_definst_]: RTSP/RTP re-streaming. Success, received SDP data.
    INFO stream create - -
    INFO stream publish camera.stream -
    INFO server comment - RTPSessionDescriptionDataProviderBasicRTSPWorker.sessionStart: PLAY: rtsp://192.168.1.144/MediaInput/h264
    INFO server comment - RTPSessionDescriptionDataProviderBasicRTSPWorker.processResponse: PLAY: rtsp://192.168.1.144/MediaInput/h264/
    INFO server comment - RTPSessionDescriptionDataProviderBasicRTSPWorker.send: command:PLAY
    PLAY rtsp://192.168.1.144/MediaInput/h264/ RTSP/1.0
    Session: 4292231910
    CSeq: 4
    Range: npt=0.000-
    
    INFO server comment - RTPMediaCaster.Reconnector[1293300107:live/_definst_:camera.stream]: done: 3
    INFO server comment - *** RTSPMessageReceive ***
    RTSP/1.0 200 OK
    response: OK
    protocol: RTSP/1.0
    range: npt=0-
    session: 4292231910
    cseq: 4
    status: 200
    rtcp-interval: 5000
    uri: RTSP/1.0 200 OK
    rtp-info: url=rtsp://192.168.1.144/MediaInput/h264/trackID=1;seq=32454;rtptime=637126857;ssrc=332240723,url=rtsp://192.168.1.144/MediaInput/h264/trackID=2;seq=60072;rtptime=934175837;ssrc=1352955014
    
    INFO server comment - RTPSessionDescriptionDataProviderBasicRTSPWorker.processResponse: command:PLAY response:RTSP/1.0 200 OK status:200 handled:false
    INFO server comment - senderReport[RTP-Info]: trackID=1
    INFO server comment - senderReport[RTP-Info]: trackID=2
    INFO server comment - firstPacket: TCP:$0
    INFO server comment - firstPacket: TCP:$1
    INFO server comment - firstPacket: TCP:$2
    INFO server comment - firstPacket: TCP:$3
    ^CINFO vhost vhost-stop _defaultVHost_ -
    INFO application app-stop _definst_ live/_definst_
    INFO server comment - RTPMediaCaster.shutdown[1293300107:live/_definst_:camera.stream]: camera.stream
    INFO server comment - RTPMediaCaster.disconnect[1293300107:live/_definst_:camera.stream]
    INFO server comment - RTPMediaCaster.closeRTPSession[1293300107:live/_definst_:camera.stream]
    INFO server comment - RTPSessionDescriptionDataProviderBasicRTSPWorker.send: command:TEARDOWN
    TEARDOWN rtsp://192.168.1.144/MediaInput/h264 RTSP/1.0
    Session: 4292231910
    CSeq: 5
    
    INFO server comment - RTPSessionDescriptionDataProviderBasicRTSPWorker.close closeSession
    INFO server comment - RTPSessionDescriptionDataProviderBasicRTSPWorker.onClose
    INFO server comment - RTPSessionTracker.remove[rtsp://192.168.1.144/MediaInput/h264]: 0:true
    INFO stream unpublish camera.stream -
    INFO stream destroy camera.stream -
    INFO server server-stop - -

  5. #5
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    4

    Default

    Hi Richard,

    Got some time to test again but got same error.

    Can you guide me through this latest test just to verify I'm looking at the right/latest place?

    1. On a OpenSuse 11.3 x86_64 I downloaded WowzaMediaServer-3.0.5.rpm.bin (checksum 5875604af19625a19fc975a5a6789593)
    2. chmod 755 WowzaMediaServer-3.0.5.rpm.bin
    3. ./WowzaMediaServer-3.0.5.rpm.bin - and scripts successfully install under /usr/local/WowzaMediaServer
    4. cd /usr/local/WowzaMediaServer/bin
    5. ./startup.sh
    6. Enter my TRIAL license key
    7. And get :

    INFO vhost comment _defaultVHost_ Bind successful ([any]:1935)
    INFO vhost comment _defaultVHost_ Bind attempt ([any]:8086:1)
    INFO vhost comment _defaultVHost_ Bind successful ([any]:8086)
    INFO server comment - Wowza Media Server is started!
    Next I Ctrl+C to configure rtplive.

    So, following Re-streaming an RTSP stream through Wowza Pro (RTSP/RTP) I did:

    cd /usr/local/WowzaMediaServer
    mkdir applications/rtplive
    mkdir conf/rtplive
    cp conf/Application.xml conf/rtplive/
    vi conf/rtplive/Application.xml
    Application.xml
    /etc/init.d/WowzaMediaServer start
    From another machine I opened: file:///Library/WowzaMediaServer-3.0.5/examples/LiveVideoStreaming/client/live.html

    And set:
    Server: rtmp://192.168.1.79/rtplive
    Stream: rtsp://192.168.1.144/MediaInput/h264

    FYI, from this OSX machine I can use VLC and successfully play rtsp://192.168.1.144/MediaInput/h264 stream.

    Nothing appears on the screen (Using Flash 11.1.102.55)

    Here are some Wowza log lines after pressing Play button on LiveVideoStreaming/client/live.html

    2012-03-09 16:37:15 CST connect-pending session INFO 100 192.168.1.147 - _defaultVHost_ rtplive _definst_ 0.0070 [any] 1935 rtmp://192.168.1.79/rtplive 192.168.1.147 rtmp unknown MAC 11,1,102,55 613007427 3332 3073 - - - - - - - - - - - - - rtmp://192.168.1.79/rtplive -
    2012-03-09 16:37:15 CST connect session INFO 200 192.168.1.147 - _defaultVHost_ rtplive _definst_ 0.0080 [any] 1935 rtmp://192.168.1.79/rtplive 192.168.1.147 rtmp unknown MAC 11,1,102,55 613007427 3332 3073 - - - - - - - - - - - - - rtmp://192.168.1.79/rtplive -
    2012-03-09 16:37:15 CST comment server INFO 200 - sortPackets[1]: sortBufferSize:500 - - - 798.536 - - - - - -
    2012-03-09 16:37:15 CST create stream INFO 200 - - _defaultVHost_ rtplive _definst_ 0.0010 [any] 1935 rtmp://192.168.1.79/rtplive 192.168.1.147 rtmp unknown MAC 11,1,102,55 613007427 3404 3413 1 0 0 0 - - - - - - rtmp://192.168.1.79/rtplive rtmp://192.168.1.79/rtplive - rtmp://192.168.1.79/rtplive -
    2012-03-09 16:37:15 CST comment server INFO 200 - MediaStreamMediaCasterPlay: startPlay - - - 798.621 - - - - - -
    2012-03-09 16:37:15 CST comment server INFO 200 - RTPMediaCaster.create[276008395] - - - 798.622 - - - - - -
    2012-03-09 16:37:15 CST comment server INFO 200 - RTPMediaCaster.init[276008395] - - - 798.622 - - - - - - -
    2012-03-09 16:37:15 CST comment server INFO 200 - RTPMediaCaster.Reconnector[276008395:rtplive/_definst_:rtsp://192.168.1.144/MediaInput/h264]: start: 1 - 798.623 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    2012-03-09 16:37:16 CST comment server INFO 200 - RTPSessionTracker.add[rtsp://192.168.1.144/MediaInput/h264]: 1 - - - 798.727 - - -
    2012-03-09 16:37:16 CST comment server INFO 200 - RTPSessionDescriptionDataProviderBasicRTSPWorker.processResponse: SETUP: rtsp://192.168.1.144/MediaInput/h264/trackID=1 - - - 798.74 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    2012-03-09 16:37:16 CST comment server INFO 200 - RTPSessionDescriptionDataProviderBasicRTSPWorker.processResponse: SETUP: rtsp://192.168.1.144/MediaInput/h264/trackID=2 - - - 798.752 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    2012-03-09 16:37:16 CST comment server INFO 200 - RTPSessionDescriptionDataProviderBasicRTSPWorker.buildSDPData: sessionId:2051211710 sessionTimeout:60000 798.76 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    2012-03-09 16:37:16 CST comment server INFO 200 - RTPSessionDescriptionDataProviderBasic.getStreamInfo[rtplive/_definst_]: RTSP/RTP re-streaming. Success, received SDP data. - - - 798.977 - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    2012-03-09 16:37:16 CST comment server INFO 200 - sortPackets[37]: sortBufferSize:500 - - - 798.979 - - - - - -
    2012-03-09 16:37:16 CST create stream INFO 200 - - _defaultVHost_ rtplive _definst_ 0.0010 - 80 null 127.0.0.1 rtsp - known 16530118 0 0 37 0 0 0 rtsp://192.168.1.144/MediaInput/h264 - - - - - null null - null -
    2012-03-09 16:37:16 CST publish stream INFO 200 rtsp://192.168.1.144/MediaInput/h264 - _defaultVHost_ rtplive _definst_ 0.0030 - 80 null 127.0.0.1 rtsp - known 16530118 0 0 37 0 0 0 rtsp://192.168.1.144/MediaInput/h264 - - - - - null null - null -
    2012-03-09 16:37:16 CST comment server INFO 200 - RTPSessionDescriptionDataProviderBasicRTSPWorker.sessionStart: PLAY: rtsp://192.168.1.144/MediaInput/h264 798.983 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    2012-03-09 16:37:16 CST comment server INFO 200 - RTPSessionDescriptionDataProviderBasicRTSPWorker.processResponse: PLAY: rtsp://192.168.1.144/MediaInput/h264/ 798.983 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    2012-03-09 16:37:16 CST comment server INFO 200 - RTPMediaCaster.Reconnector[276008395:rtplive/_definst_:rtsp://192.168.1.144/MediaInput/h264]: done: 1 - 798.984 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    2012-03-09 16:37:16 CST comment server INFO 200 - senderReport[RTP-Info]: trackID=1 - - - 798.991 - - - - - -
    2012-03-09 16:37:16 CST comment server INFO 200 - senderReport[RTP-Info]: trackID=2 - - - 798.991 - - - - - -
    2012-03-09 16:37:16 CST comment server INFO 200 - firstPacket: TCP:$0 - - - 799.169 - - - - - - - -
    2012-03-09 16:37:16 CST comment server INFO 200 - firstPacket: TCP:$1 - - - 799.171 - - - - - - - -
    2012-03-09 16:37:16 CST comment server INFO 200 - firstPacket: TCP:$2 - - - 799.376 - - - - - - - -
    2012-03-09 16:37:16 CST comment server INFO 200 - firstPacket: TCP:$3 - - - 799.377 - - - - - - - -
    2012-03-09 16:37:28 CST comment server INFO 200 - RTPMediaCaster.streamTimeout[276008395:rtplive/_definst_:rtsp://192.168.1.144/MediaInput/h264]: timeout:12000 diff:12007 reason:101 - - - 811.43 - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    2012-03-09 16:37:28 CST comment server INFO 200 - RTPMediaCaster.resetConnection[276008395:rtplive/_definst_:rtsp://192.168.1.144/MediaInput/h264]: - 811.43 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    2012-03-09 16:37:28 CST comment server INFO 200 - RTPMediaCaster.closeRTPSession[276008395:rtplive/_definst_:rtsp://192.168.1.144/MediaInput/h264] - 811.431 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    2012-03-09 16:37:28 CST comment server INFO 200 - RTPSessionDescriptionDataProviderBasicRTSPWorker.close closeSession - - - 811.432 - -
    2012-03-09 16:37:28 CST comment server INFO 200 - RTPSessionDescriptionDataProviderBasicRTSPWorker.onClose - - - 811.434 - - -
    2012-03-09 16:37:28 CST comment server INFO 200 - RTPSessionTracker.remove[rtsp://192.168.1.144/MediaInput/h264]: 0:true - - - 811.434 - -
    2012-03-09 16:37:28 CST unpublish stream INFO 200 rtsp://192.168.1.144/MediaInput/h264 - _defaultVHost_ rtplive _definst_ 12.458 - 80 null 127.0.0.1 rtsp - known 16530118 4440998 0 37 0 4440998 0 rtsp://192.168.1.144/MediaInput/h264 - - - - - null null - null -
    2012-03-09 16:37:28 CST destroy stream INFO 200 rtsp://192.168.1.144/MediaInput/h264 - _defaultVHost_ rtplive _definst_ 12.459 - 80 null 127.0.0.1 rtsp - known 16530118 4440998 0 37 0 4440998 0 rtsp://192.168.1.144/MediaInput/h264 - - - - - null null - null -
    2012-03-09 16:37:28 CST comment server INFO 200 - RTPMediaCaster.Reconnector[276008395:rtplive/_definst_:rtsp://192.168.1.144/MediaInput/h264]: start: 2 - 811.438 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    2012-03-09 16:37:28 CST comment server INFO 200 - RTPSessionTracker.add[rtsp://192.168.1.144/MediaInput/h264]: 1 - - - 811.542 - - -
    2012-03-09 16:37:28 CST comment server INFO 200 - RTPSessionDescriptionDataProviderBasicRTSPWorker.processResponse: SETUP: rtsp://192.168.1.144/MediaInput/h264/trackID=1 - - - 811.557 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    2012-03-09 16:37:28 CST comment server INFO 200 - RTPSessionDescriptionDataProviderBasicRTSPWorker.processResponse: SETUP: rtsp://192.168.1.144/MediaInput/h264/trackID=2 - - - 811.566 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    2012-03-09 16:37:28 CST comment server INFO 200 - RTPSessionDescriptionDataProviderBasicRTSPWorker.buildSDPData: sessionId:1611111013 sessionTimeout:60000 811.575 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    2012-03-09 16:37:29 CST comment server INFO 200 - RTPSessionDescriptionDataProviderBasic.getStreamInfo[rtplive/_definst_]: RTSP/RTP re-streaming. Success, received SDP data. - - - 811.793 - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    2012-03-09 16:37:29 CST comment server INFO 200 - sortPackets[38]: sortBufferSize:500 - - - 811.795 - - - - - -
    2012-03-09 16:37:29 CST create stream INFO 200 - - _defaultVHost_ rtplive _definst_ 0.0010 - 80 null 127.0.0.1 rtsp - known 781015149 0 0 38 0 0 0 rtsp://192.168.1.144/MediaInput/h264 - - - - - null null - null -
    So this time I'm going really simple, no iPad just Flash Client and got same error.

    Could it be possible that this guide I'm following is kind of out of dated?

    Regards,

  6. #6

    Default

    The problem is that the camera is using a video and audio codec that we do not support. You can tell by the SDP data in the RTSP exchange:

    o=- 2208990726 2208990736 IN IP4 127.0.0.1
    s=Video Server Session
    c=IN IP4 0.0.0.0
    t=0 0
    a=control:*
    a=range:npt=0-
    m=video 0 RTP/AVP 26
    a=control:trackID=1
    m=audio 0 RTP/AVP 97
    a=rtpmap:97  G726-32/8000
    a=fmtp:97 
    a=control:trackID=2
    The video format is not specified (which is strange) and the audio format is G726-32 which we do not support. We also do not have a way to transcode this stream. If you can, see if you can configure the camera to send H.264 video. It could be that the firmware needs to be updated or you need to change the configuration of the camera.

    Charlie

  7. #7

    Default Same problem.

    I am also facing this problem. My video codec is H264 and audtio codecs is AAC. But always get same error Stream not found and timeout. RTSP is working fine but problem is with cupertino

  8. #8

    Default

    Quote Originally Posted by engr.akhtarabbas View Post
    I am also facing this problem. My video codec is H264 and audtio codecs is AAC. But always get same error Stream not found and timeout. RTSP is working fine but problem is with cupertino
    Hi there,

    Make sure the StreamType is "live" and you start the stream in StreamManager or StartUpStreams.xml with MediaCaster type "rtp"

    Salvadore

  9. #9

    Default

    Also make sure the Application.xml /Streams /LiveStreamPacketizers includes "cupertinostreamingpacketizer"

    Salvadore

Similar Threads

  1. HTTPStreamerAdapterCupertinoStreamer.onPlaylist: Stream not found
    By DaveGH in forum Wowza Media Server 3 for Amazon EC2 Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 12-02-2013, 08:17 AM
  2. HLS Stream now found - HTTPStreamerAdapterCupertinoStreamer.onMediaFile
    By rocky17 in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 10-15-2013, 03:43 AM
  3. HTTPStreamerAdapterCupertinoStreamer.onPlaylist: Stream not found
    By mreynolds in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 09-19-2013, 03:05 AM
  4. HTTPStreamerAdapterCupertinoStreamer.GetAppInstanc e: Stream not found
    By ealbuquerque in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 06-18-2012, 11:19 AM
  5. HTTPStreamerAdapterCupertinoStreamer.getAppInstanc e: Stream not found
    By dmitriy.kirakosyan in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 04-13-2012, 04:38 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •