Results 1 to 4 of 4

Thread: Liverepeater streams not stopping on edge servers

  1. #1

    Default Liverepeater streams not stopping on edge servers

    After a stream finishes on an origin server, I've noticed that my edge servers continue to try to pull data from the stream, resulting in debug messages like:

    2012-03-07	09:20:00	UTC	comment	server	DEBUG	200	-	LivePlayer.rsend[liveplayer/production/rtmp://ip-x-x-x-x-.eu-west-1.compute.internal:1935/live/production/ad7dd932742f5d2e81b99915319f3a4a]: rt:501	-	-	-	561.202	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-
    2012-03-07	09:20:01	UTC	comment	server	DEBUG	200	-	LiveReceiver.resetTimecodes[liveplayer/production/rtmp://ip-x-x-x--x.eu-west-1.compute.internal:1935/live/production/ad7dd932742f5d2e81b99915319f3a4a]: resetTimecodes	-	-	-	561.483	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-
    This seems to continue indefinitely. Do I need to do anything explicit to stop the edge streams when an origin stream stops?

  2. #2
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    21,962

    Default

    I would just turn off DEBUG logging. It's unnecessary overhead.

    Richard

  3. #3
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    21,962

    Default

    Also, the edge server will disconnect from the origin stream 60 seconds after the last client disconnects.

    Richard

  4. Default

    I know this is an old thread; but is it possible to force disconnection from the origin?

Similar Threads

  1. Liverepeater and stream currently not available notification on edge servers
    By saxonytv in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 09-09-2013, 04:31 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 11-23-2011, 09:32 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •