Results 1 to 3 of 3

Thread: Live streaming issue - video: 3 second stream, 2 second pause, over and over

  1. #1

    Default Live streaming issue - video: 3 second stream, 2 second pause, over and over

    Up until around 2pm this afternoon my 2 IP cameras were streaming perfectly in full HD. Then all of a sudden they JW players on my web page went black.

    I rebooted the server, restarted IIS, restarted Wowza and after about 10 minutes, things started working again. I know, magic right?
    Anyway now all I get in the JW players from my web site is 3 seconds of smooth video then a 2 second pause, 3 seconds of smooth video then a 2 second pause; over and over and over. Sounds like a bandwidth problem but nothing has changed.

    My C: drive as less than 11GB left available; might that have something to do with it? Any other suggestions?

    Thanks.

    -Barry

  2. #2
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    21,962

    Default

    Barry,

    You can see if it is a bitrate issue by cutting the bitrate in half, see if that improves playback

    Richard

  3. #3

    Default

    I've got the camera set to VBR.

Similar Threads

  1. Replies: 6
    Last Post: 04-23-2014, 10:51 AM
  2. Can we pause and resume Live Video Stream in wowza media server ?
    By deepak.dixit in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 05-28-2013, 02:34 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •