Results 1 to 3 of 3

Thread: load testing tool error

  1. #1
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    4

    Default load testing tool error

    i am trying to implement the load testing tool in order to stress test a server.

    the load testing tool works fine for us on a Windows 2k8r2 server.

    however, when trying to run this on both a ubuntu 10.04 and SUSE10 server, i get this error on both of them:

    root@ak-wowza:/usr/local/WowzaMediaServer/bin# ./performance.sh
    Exception in thread "main" java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: 1
    at com.wowza.wms.bootstrap.Bootstrap.main(Unknown Source)

    both of them are installed with a dev licence (and since it works on the win2k8r2 server must be valid), and only one instance with that dev licence is running at any one time.

    i have verified that the files are in the correct location on both servers.

    any pointers regarding how to resolve this?

  2. #2

    Default

    Thanks for specifying what you've tried.

    The ./performance.sh script requires one of the test names specified in Tests.xml as a parameter. So, use "./performance.sh vod" or "./performance.sh live".

  3. #3
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    4

    Default

    Quote Originally Posted by randall View Post
    Thanks for specifying what you've tried.

    The ./performance.sh script requires one of the test names specified in Tests.xml as a parameter. So, use "./performance.sh vod" or "./performance.sh live".
    Thank you, randall.

    The extra parameter did the trick!

    I guess I should have RTFM more carefully

Similar Threads

  1. Load Testing Tool Error
    By aiartsev in forum Performance and Tuning
    Replies: 5
    Last Post: 09-18-2014, 10:57 PM
  2. Load Testing Tool ERROR
    By frankliu in forum Performance and Tuning
    Replies: 4
    Last Post: 09-18-2014, 07:06 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •