Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Losting original stream name

  1. #1

    Default Losting original stream name

    Hi all,

    I'm having a problem using wowza 3.1.1 with transcoded....

    After first server connection the transcoded stream lost the original stream name...

    Original stream: test-ios
    Transcoded stream: -ios (instead test-ios)

    Thanks

    Rodrigo

  2. #2
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    21,962

    Default

    Rodrigo,

    Zip up conf, logs and transcoder folders and send to support@wowza.com

    Include encoder and encoding details about the source streams, screen shots if you want.

    And include a link to this thread for reference.

    Richard

  3. #3
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    14

    Default

    Hello Richard.
    We have the same problem. Could you please answer in this thread, so we can see progress about this issue.
    It happens not every time we use transcoder.

    Log, when there is a problem
    2012-05-18	04:13:57	CDT	comment	server	INFO	200	-	ModuleLiveStreamTranscoderActionNotifyExample#MyTranscoderCreateNotifier.onLiveStreamTranscoderCreate[ForaSoftProject/_definst_]: 	-	-	-	61993.552	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-
    2012-05-18	04:13:57	CDT	comment	server	INFO	200	-	LiveStreamTranscoder.init[ForaSoftProject/_definst_/]: Load transcoder template: file:///usr/local/WowzaMediaServer/transcoder/templates/audioonly.xml	-	-	-	61993.552	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-
    2012-05-18	04:13:57	CDT	comment	server	INFO	200	-	JNI:TranscoderSession.isCUDAAvailable[_defaultVHost_:ForaSoftProject/_definst_/]: NVidia CUDA hardware acceleration is NOT available on Linux	-	-	-	61993.568	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-
    2012-05-18	04:13:57	CDT	comment	server	INFO	200	-	JNI:TranscoderSession.isQuickSyncAvailable[_defaultVHost_:ForaSoftProject/_definst_/]: Intel Quick Sync hardware acceleration is NOT available on Linux	-	-	-	61993.568	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-
    2012-05-18	04:13:57	CDT	publish	stream	INFO	200	105565220_video	-	_defaultVHost_	ForaSoftProject	_definst_	66.33	[any]	1935	rtmp://projectIP/ForaSoftProject	localIP	rtmp	http://projectIP/flash/ForaSoftProject.swf	WIN 11,2,202,228	105565220	4873	3710	1	66994	33	0	105565220_video	-	-	-	-	-	rtmp://projectIP/ForaSoftProject/105565220_video	rtmp://projectIP/ForaSoftProject/105565220_video	-	rtmp://projectIP/ForaSoftProject	-
    2012-05-18	04:13:57	CDT	comment	server	INFO	200	-	onStreamCreate: 1	-	-	-	61993.571	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-
    2012-05-18	04:13:57	CDT	create	stream	INFO	200	-	-	-	-	-	0.001	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	1	0	0	0	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-
    2012-05-18	04:13:57	CDT	publish	stream	INFO	200	_aac	-	-	-	-	0.002	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	1	0	0	0	_aac	-	-	-	-	-	/_aac	/_aac	-	-	-
    2012-05-18	04:13:57	CDT	comment	server	INFO	200	-	JNI:TranscoderSession.audioDecoderCreate[_defaultVHost_:ForaSoftProject/_definst_/]: Create audio decoder: SPEEX: default	-	-	-	61993.573	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-
    2012-05-18	04:13:57	CDT	decoder-audio-start	transcoder	INFO	200	-	{codec:SPEEX, objectType:1, sampleRate:16000, channels:1}	-	-	-	61993.574	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-
    2012-05-18	04:13:57	CDT	comment	server	INFO	200	-	JNI:TranscoderSession.audioEncoderAdd[_defaultVHost_:ForaSoftProject/_definst_/:aac]: Create audio encoder: AAC: default	-	-	-	61993.574	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-
    2012-05-18	04:13:57	CDT	comment	server	INFO	200	-	JNI:AudioEncoderAAC.initialize[_defaultVHost_:ForaSoftProject/_definst_/:aac]: channels:1 sampleRate:16000 bitRate:48000	-	-	-	61993.576	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-
    2012-05-18	04:13:57	CDT	encoder-audio-start	transcoder	INFO	200	-	{name:"aac", bitrate:48000, codec:AAC, objectType:LC, sampleRate:16000, channels:1}	-	-	-	61993.661	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-

    And this is log, when everything works as expected:
    2012-05-18	04:23:12	CDT	publish	stream	INFO	200	1829041498_video	-	_defaultVHost_	ForaSoftProject	_definst_	94.853	[any]	1935	rtmp://projectIP/ForaSoftProject	localIP	rtmp	http://projectIP/flash/ForaSoftProject.swf	WIN 11,2,202,228	1829041498	4820	3728	1	0	0	0	1829041498_video	-	-	-	-	-	rtmp://projectIP/ForaSoftProject/1829041498_video	rtmp://projectIP/ForaSoftProject/1829041498_video	-	rtmp://projectIP/ForaSoftProject	-
    2012-05-18	04:23:12	CDT	comment	server	INFO	200	-	ModuleLiveStreamTranscoderActionNotifyExample#MyTranscoderCreateNotifier.onLiveStreamTranscoderCreate[ForaSoftProject/_definst_]: 1829041498_video	-	-	-	62548.827	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-
    2012-05-18	04:23:12	CDT	comment	server	INFO	200	-	LiveStreamTranscoder.init[ForaSoftProject/_definst_/1829041498_video]: Load transcoder template: file:///usr/local/WowzaMediaServer/transcoder/templates/audioonly.xml	-	-	-	62548.828	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-
    2012-05-18	04:23:12	CDT	comment	server	INFO	200	-	JNI:TranscoderSession.isCUDAAvailable[_defaultVHost_:ForaSoftProject/_definst_/1829041498_video]: NVidia CUDA hardware acceleration is NOT available on Linux	-	-	-	62548.844	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-
    2012-05-18	04:23:12	CDT	comment	server	INFO	200	-	JNI:TranscoderSession.isQuickSyncAvailable[_defaultVHost_:ForaSoftProject/_definst_/1829041498_video]: Intel Quick Sync hardware acceleration is NOT available on Linux	-	-	-	62548.844	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-
    2012-05-18	04:23:12	CDT	comment	server	INFO	200	-	onStreamCreate: 1	-	-	-	62548.847	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-
    2012-05-18	04:23:12	CDT	create	stream	INFO	200	-	-	-	-	-	0.001	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	1	0	0	0	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-
    2012-05-18	04:23:12	CDT	publish	stream	INFO	200	1829041498_video_aac	-	-	-	-	0.002	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	1	0	0	0	1829041498_video_aac	-	-	-	-	-	/1829041498_video_aac	/1829041498_video_aac	-	-	-
    2012-05-18	04:23:12	CDT	comment	server	INFO	200	-	JNI:TranscoderSession.audioDecoderCreate[_defaultVHost_:ForaSoftProject/_definst_/1829041498_video]: Create audio decoder: SPEEX: default	-	-	-	62548.85	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-
    2012-05-18	04:23:12	CDT	decoder-audio-start	transcoder	INFO	200	1829041498_video	{codec:SPEEX, objectType:1, sampleRate:16000, channels:1}	-	-	-	62548.851	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-
    2012-05-18	04:23:12	CDT	comment	server	INFO	200	-	JNI:TranscoderSession.audioEncoderAdd[_defaultVHost_:ForaSoftProject/_definst_/1829041498_video:aac]: Create audio encoder: AAC: default	-	-	-	62548.851	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-
    2012-05-18	04:23:12	CDT	comment	server	INFO	200	-	JNI:AudioEncoderAAC.initialize[_defaultVHost_:ForaSoftProject/_definst_/1829041498_video:aac]: channels:1 sampleRate:16000 bitRate:48000	-	-	-	62548.853	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-
    2012-05-18	04:23:12	CDT	encoder-audio-start	transcoder	INFO	200	1829041498_video	{name:"aac", bitrate:48000, codec:AAC, objectType:LC, sampleRate:16000, channels:1}	-	-	-	62549.099	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-
    20
    As you can see, in the first case Transcoder is initialized before the line "publish stream INFO 200 105565220_video". I'm not sure if it's OK or not.
    But this pattern repeats throughout our logs.

    We stream video from flash player, using H264 and Speex.

    We transcode only audio. audioonly.xml:
    <Root>
    	<Transcode>
    		<Encodes>
    			<!-- Example Encode block for source, not required unless Member of StreamNameGroup. --> 
    			<Encode>
    				<Enable>true</Enable>
    				<Name>aac</Name>
    				<StreamName>mp4:${SourceStreamName}_aac</StreamName>
    				<Video>
    					<!-- H.264, PassThru, Disable -->
    					<Codec>PassThru</Codec>
    					<Bitrate>${SourceVideoBitrate}</Bitrate>
    					<Parameters>
    					</Parameters>
    				</Video>
    				<Audio>
    					<!-- AAC, PassThru, Disable -->
    					<Codec>AAC</Codec>
    					<Bitrate>48000</Bitrate>
    				</Audio>
    				<Properties>
    				</Properties>
    			</Encode>
    		</Encodes>
    		<Decode>
    		</Decode>
    		<StreamNameGroups>
    		</StreamNameGroups>
    		<Properties>
    		</Properties>
    	</Transcode>
    </Root>
    We look forward for your response.
    Thanks.

  4. #4

    Default

    Hi All,

    no solution yet !

    best regards



    Quote Originally Posted by VSheyanov View Post
    Hello Richard.
    We have the same problem. Could you please answer in this thread, so we can see progress about this issue.
    It happens not every time we use transcoder.

    Log, when there is a problem
    2012-05-18	04:13:57	CDT	comment	server	INFO	200	-	ModuleLiveStreamTranscoderActionNotifyExample#MyTranscoderCreateNotifier.onLiveStreamTranscoderCreate[ForaSoftProject/_definst_]: 	-	-	-	61993.552	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-
    2012-05-18	04:13:57	CDT	comment	server	INFO	200	-	LiveStreamTranscoder.init[ForaSoftProject/_definst_/]: Load transcoder template: file:///usr/local/WowzaMediaServer/transcoder/templates/audioonly.xml	-	-	-	61993.552	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-
    2012-05-18	04:13:57	CDT	comment	server	INFO	200	-	JNI:TranscoderSession.isCUDAAvailable[_defaultVHost_:ForaSoftProject/_definst_/]: NVidia CUDA hardware acceleration is NOT available on Linux	-	-	-	61993.568	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-
    2012-05-18	04:13:57	CDT	comment	server	INFO	200	-	JNI:TranscoderSession.isQuickSyncAvailable[_defaultVHost_:ForaSoftProject/_definst_/]: Intel Quick Sync hardware acceleration is NOT available on Linux	-	-	-	61993.568	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-
    2012-05-18	04:13:57	CDT	publish	stream	INFO	200	105565220_video	-	_defaultVHost_	ForaSoftProject	_definst_	66.33	[any]	1935	rtmp://projectIP/ForaSoftProject	localIP	rtmp	http://projectIP/flash/ForaSoftProject.swf	WIN 11,2,202,228	105565220	4873	3710	1	66994	33	0	105565220_video	-	-	-	-	-	rtmp://projectIP/ForaSoftProject/105565220_video	rtmp://projectIP/ForaSoftProject/105565220_video	-	rtmp://projectIP/ForaSoftProject	-
    2012-05-18	04:13:57	CDT	comment	server	INFO	200	-	onStreamCreate: 1	-	-	-	61993.571	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-
    2012-05-18	04:13:57	CDT	create	stream	INFO	200	-	-	-	-	-	0.001	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	1	0	0	0	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-
    2012-05-18	04:13:57	CDT	publish	stream	INFO	200	_aac	-	-	-	-	0.002	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	1	0	0	0	_aac	-	-	-	-	-	/_aac	/_aac	-	-	-
    2012-05-18	04:13:57	CDT	comment	server	INFO	200	-	JNI:TranscoderSession.audioDecoderCreate[_defaultVHost_:ForaSoftProject/_definst_/]: Create audio decoder: SPEEX: default	-	-	-	61993.573	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-
    2012-05-18	04:13:57	CDT	decoder-audio-start	transcoder	INFO	200	-	{codec:SPEEX, objectType:1, sampleRate:16000, channels:1}	-	-	-	61993.574	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-
    2012-05-18	04:13:57	CDT	comment	server	INFO	200	-	JNI:TranscoderSession.audioEncoderAdd[_defaultVHost_:ForaSoftProject/_definst_/:aac]: Create audio encoder: AAC: default	-	-	-	61993.574	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-
    2012-05-18	04:13:57	CDT	comment	server	INFO	200	-	JNI:AudioEncoderAAC.initialize[_defaultVHost_:ForaSoftProject/_definst_/:aac]: channels:1 sampleRate:16000 bitRate:48000	-	-	-	61993.576	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-
    2012-05-18	04:13:57	CDT	encoder-audio-start	transcoder	INFO	200	-	{name:"aac", bitrate:48000, codec:AAC, objectType:LC, sampleRate:16000, channels:1}	-	-	-	61993.661	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-

    And this is log, when everything works as expected:
    2012-05-18	04:23:12	CDT	publish	stream	INFO	200	1829041498_video	-	_defaultVHost_	ForaSoftProject	_definst_	94.853	[any]	1935	rtmp://projectIP/ForaSoftProject	localIP	rtmp	http://projectIP/flash/ForaSoftProject.swf	WIN 11,2,202,228	1829041498	4820	3728	1	0	0	0	1829041498_video	-	-	-	-	-	rtmp://projectIP/ForaSoftProject/1829041498_video	rtmp://projectIP/ForaSoftProject/1829041498_video	-	rtmp://projectIP/ForaSoftProject	-
    2012-05-18	04:23:12	CDT	comment	server	INFO	200	-	ModuleLiveStreamTranscoderActionNotifyExample#MyTranscoderCreateNotifier.onLiveStreamTranscoderCreate[ForaSoftProject/_definst_]: 1829041498_video	-	-	-	62548.827	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-
    2012-05-18	04:23:12	CDT	comment	server	INFO	200	-	LiveStreamTranscoder.init[ForaSoftProject/_definst_/1829041498_video]: Load transcoder template: file:///usr/local/WowzaMediaServer/transcoder/templates/audioonly.xml	-	-	-	62548.828	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-
    2012-05-18	04:23:12	CDT	comment	server	INFO	200	-	JNI:TranscoderSession.isCUDAAvailable[_defaultVHost_:ForaSoftProject/_definst_/1829041498_video]: NVidia CUDA hardware acceleration is NOT available on Linux	-	-	-	62548.844	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-
    2012-05-18	04:23:12	CDT	comment	server	INFO	200	-	JNI:TranscoderSession.isQuickSyncAvailable[_defaultVHost_:ForaSoftProject/_definst_/1829041498_video]: Intel Quick Sync hardware acceleration is NOT available on Linux	-	-	-	62548.844	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-
    2012-05-18	04:23:12	CDT	comment	server	INFO	200	-	onStreamCreate: 1	-	-	-	62548.847	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-
    2012-05-18	04:23:12	CDT	create	stream	INFO	200	-	-	-	-	-	0.001	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	1	0	0	0	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-
    2012-05-18	04:23:12	CDT	publish	stream	INFO	200	1829041498_video_aac	-	-	-	-	0.002	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	1	0	0	0	1829041498_video_aac	-	-	-	-	-	/1829041498_video_aac	/1829041498_video_aac	-	-	-
    2012-05-18	04:23:12	CDT	comment	server	INFO	200	-	JNI:TranscoderSession.audioDecoderCreate[_defaultVHost_:ForaSoftProject/_definst_/1829041498_video]: Create audio decoder: SPEEX: default	-	-	-	62548.85	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-
    2012-05-18	04:23:12	CDT	decoder-audio-start	transcoder	INFO	200	1829041498_video	{codec:SPEEX, objectType:1, sampleRate:16000, channels:1}	-	-	-	62548.851	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-
    2012-05-18	04:23:12	CDT	comment	server	INFO	200	-	JNI:TranscoderSession.audioEncoderAdd[_defaultVHost_:ForaSoftProject/_definst_/1829041498_video:aac]: Create audio encoder: AAC: default	-	-	-	62548.851	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-
    2012-05-18	04:23:12	CDT	comment	server	INFO	200	-	JNI:AudioEncoderAAC.initialize[_defaultVHost_:ForaSoftProject/_definst_/1829041498_video:aac]: channels:1 sampleRate:16000 bitRate:48000	-	-	-	62548.853	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-
    2012-05-18	04:23:12	CDT	encoder-audio-start	transcoder	INFO	200	1829041498_video	{name:"aac", bitrate:48000, codec:AAC, objectType:LC, sampleRate:16000, channels:1}	-	-	-	62549.099	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-
    20
    As you can see, in the first case Transcoder is initialized before the line "publish stream INFO 200 105565220_video". I'm not sure if it's OK or not.
    But this pattern repeats throughout our logs.

    We stream video from flash player, using H264 and Speex.

    We transcode only audio. audioonly.xml:
    <Root>
    	<Transcode>
    		<Encodes>
    			<!-- Example Encode block for source, not required unless Member of StreamNameGroup. --> 
    			<Encode>
    				<Enable>true</Enable>
    				<Name>aac</Name>
    				<StreamName>mp4:${SourceStreamName}_aac</StreamName>
    				<Video>
    					<!-- H.264, PassThru, Disable -->
    					<Codec>PassThru</Codec>
    					<Bitrate>${SourceVideoBitrate}</Bitrate>
    					<Parameters>
    					</Parameters>
    				</Video>
    				<Audio>
    					<!-- AAC, PassThru, Disable -->
    					<Codec>AAC</Codec>
    					<Bitrate>48000</Bitrate>
    				</Audio>
    				<Properties>
    				</Properties>
    			</Encode>
    		</Encodes>
    		<Decode>
    		</Decode>
    		<StreamNameGroups>
    		</StreamNameGroups>
    		<Properties>
    		</Properties>
    	</Transcode>
    </Root>
    We look forward for your response.
    Thanks.

  5. #5
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    21,962

    Default

    I don't have the answer yet, but I am working on it. It only happens with the Flash app, not with other live encoders I tested.

    Richard

  6. #6
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    14

    Default

    Quote Originally Posted by rrlanham View Post
    I don't have the answer yet, but I am working on it. It only happens with the Flash app, not with other live encoders I tested.

    Richard
    Thanks Richard.

    Do you have an estimation when it is expected to get bug fix for this issue?

    We have a project, that uses this option a lot and we need to tell our client this estimation.

    Best regards,
    Victor

  7. #7
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    21,962

    Default

    Victor, Rodrigo,

    Apply this patch and use the latest template example from this article.

    http://www.wowza.com/downloads/Wowza...1.1-patch4.zip

    Richard

  8. #8

    Default

    We're having the same problem and more, the content transcoded sometimes plays in ios (transcoded to h264 and aac) and sometimes not. Here is the log. I'm applying the patch and be right back in some minutes to tell you it everything was solved or not. Thanks.

    2012-05-21 19:16:40 UTC comment server INFO 200 - HTTPStreamerMediaCasterStreamLock.lockRepeaterStreams[cupertinostreamingpacketizer:cupertinostreamingrepeater:httprepeater]: repeaterLock: 1400-hotmedia.sdp_150k - - - 36.25 - - - - - - - - --
    2012-05-21 19:16:49 UTC comment server WARN 200 - HTTPStreamerAdapterCupertinoStreamer.service: Request timeout: 8000 - - -44.994 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - --
    2012-05-21 19:16:53 UTC comment server WARN 200 - LiveMediaStreamReceiver.doWatchdog: streamTimeout: Resetting connection - - -14946.201 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - --
    2012-05-21 19:16:53 UTC comment server INFO 200 - LiveMediaStreamReceiver.resetConnection: (SOCKET, R: /107.22.169.58:1935, L: /10.98.79.242:39391, S: /107.22.169.58:1935) - - - 14946.201 - - - - - - - - - - - - --

  9. #9

    Default

    People, both problems seem to be solved. Thanks for the patch.

  10. #10
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    21,962

    Default

    Thanks for the report. Sorry for the delay.

    Richard

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 8
    Last Post: 04-10-2014, 02:22 PM
  2. original stream and delay to get 360p
    By nvanhaute1 in forum AddOn: Transcoder
    Replies: 1
    Last Post: 09-02-2013, 02:20 PM
  3. Matching the original stream while recording a transcoded stream
    By Leopold O'Donnell in forum AddOn: Transcoder
    Replies: 0
    Last Post: 04-20-2013, 12:12 PM
  4. Keep original stream name with ModuleMediaWriterFileMover
    By hundstage in forum Wowza Media Server 3 for Amazon EC2 Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 02-19-2012, 02:56 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •