Results 1 to 4 of 4

Thread: Audio and video out of sync

  1. #1

    Default Audio and video out of sync

    Hi..as i said the problem is that audio has a delay of, sometimes even 10-15 sec after video...video is smooth, but audio sometimes is choppy. I send stream from flash (video from a camera and audio from headphones)...maybe this is the problem...buffer time is 0. Can you give me some advice how to procede? Where to look? It's driving me crazyyyyy

  2. #2
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    21,962

    Default

    Try:
     
    microphone.setSilenceLevel(0);
    See if that helps.

    Richard

  3. #3
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    1

    Default

    Quote Originally Posted by rrlanham View Post
    Try:
     
    microphone.setSilenceLevel(0);
    See if that helps.

    Richard
    I also have the same issue. The silence level is set to zero. Are there any other reasons?

  4. #4
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    21,962

    Default

    I'm not sure, but Speex audio performs much better than the Flash default NellyMoser, if you are willing to try that. Take a look at the Flash example in this post:

    http://www.wowza.com/forums/content....anscoder-AddOn

    Richard

Similar Threads

  1. Video/Audio sync
    By jankarlitos in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 05-15-2012, 05:04 AM
  2. Video and Audio out of sync.
    By cham24 in forum General Forum
    Replies: 3
    Last Post: 11-16-2011, 11:12 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •