Results 1 to 6 of 6

Thread: Problem with Server 3 where iOS devices will not play

  1. #1

    Default Problem with Server 3 where iOS devices will not play

    We have setup Wowza 3 on a Xserve(10.7.4 client) and already have Wowza 2 on a Mac Pro(10.6.8 client). The Wowza 2 will be done away with when Wowza 3 is working right. We are using the same webpage on both servers. Only the URLs have changed in the index.html file. Wowza 2 will try to play Flash first and then do a fall over to HTML 5 if an iOS device is detected. Wowza 3 will play the video in Flash but I get an error:

    The video could not be loaded, either because of the server or network failed or because the format is not supported:http://xxx.xxx.xxx.xxx/streamingvide.../playlist.m3u8

    Since the same code for the site is on both servers I would think I would not have a problem. Is there something unique about Wowza3 that needs a different embed code?

  2. #2

    Default

    Wowza 3 does not need different embed code.

    Make sure that you rebuilt your Application.xml files for WMS3 instead of copying them over. Check the Wowza console/logs for error messages. Try getting a Cupertino stream working by following the VOD Tutorial.

    For live streams, make sure both HTTPStreamers and LiveStreamPacketizers are setup for Cupertino in your Application.xml.

  3. #3

    Default

    I did not transfer the Application.xml file from the Wowza2 server. I used the new Application.xml that came with Wowza3. In fact I did not have to add anything as the example comes already configured. You stated to make sure LiveStreamPacketizers uses cupertinostreamingpacketizer but in the tutorial there is no mention of this step. I never setup that in Wowza 2 and I streamed a live presention each week for the last two years. Just to make sure that the application called streamingvideo was not the problem I also setup VOD but nothing would play on the iPad, I still get the same error message as I reported but with VOD as part of the URL. So I have done all of your suggestions and I am still having the problem.
    Last edited by bobmax48; 05-25-2012 at 12:29 PM.

  4. #4
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    21,962

    Default

    Zip up conf and logs folders from Wowza 3 install and send to support@wowza.com

    Include a link to this thread for reference.

    Richard

  5. #5

    Default

    I have sent the files to support. Thank you.

  6. #6
    Join Date
    May 2012
    Posts
    7

    Default Resolution

    Quote Originally Posted by bobmax48 View Post
    I have sent the files to support. Thank you.
    Hello. I am curious what the resolution was to this as I am having the same issue. Thanks.

Similar Threads

  1. Streaming with metadata for IOS devices
    By truerasp in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 06-30-2013, 11:42 AM
  2. Nokia Devices and Blacberry cannot play Live stream but Andriod and Iphone can play
    By ravish in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 09-11-2012, 06:53 AM
  3. Replies: 5
    Last Post: 08-13-2012, 04:21 AM
  4. i cant stream to ios devices
    By joinvisions in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 07-23-2012, 06:10 AM
  5. VOD stream validation problem for iOS devices
    By jimmyz80 in forum Media Players and Devices Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 02-06-2012, 10:38 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •