Results 1 to 4 of 4

Thread: Video stops after a while

  1. #1

    Default Video stops after a while

    I'm streaming recorded videos from wowza server, after 2 or 3 minutes the video stops. I don't know why?
    there is not a traffic jam on the server, it's still a test server .

  2. #2
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    21,962

    Default

    Have you looked at the access log for a clue? Run Wowza in stand-alone (/bin/startup.bat) mode so you can see log output in the console.

    Richard

  3. #3

    Default

    from the log file:
    INFO stream destroy wedding1.flv -
    INFO session disconnect 1186996079 -
    INFO application app-stop _definst_ vod/_definst_
    INFO application app-start _definst_ vod/_definst_
    INFO session connect-pending 196.202.25.216 -
    INFO session connect 196.202.25.216 -
    INFO stream create - -
    INFO server comment - PlaylistPlayer.play[vod/_definst_/wedding1.flv]: Dynamic S
    tream Markers are on.
    INFO stream play wedding1.flv -
    INFO stream stop wedding1.flv -
    INFO session comment 1002754133 client connectionClosed [1002754133] pingtimeout

    INFO stream destroy wedding1.flv -
    INFO session disconnect 1002754133 -
    INFO application app-stop _definst_ vod/_definst_
    I don't know where is the problem?
    Last edited by elshorbagy76; 07-07-2012 at 03:11 AM.

  4. #4
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    21,962

    Default

    From the log snip you sent, it looks like the client disappeared from Wowza's point of view and was closed after a pingtimeout. Probably a network problem

    Richard

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •