Results 1 to 2 of 2

Thread: Wowza Pushplugin not working with Akamai HD flash

  1. #1
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    1

    Default Wowza Pushplugin not working with Akamai HD flash

    HI,

    We are using Wowza PushPlugin to push content from wowza to Akamai. However we are not able to receive the feed on Akamai.

    We are sending rtmp feed from wowza. We have kept the stream name in wowza as vid.stream. The vid.stream file contains udp://0.0.0.0:11000

    When we play the rtmp url from wowza LiveVideoStreaming example, it plays well. (rtmp://<ip_addr>/live/vid.stream

    On Akamai server, we have set the stream name as istrlivedvr_5@74638. We have published the stream on akamai as HD flash (DVR enabled). But we are not able to push the data. The ingress field on akamai control page shows zero. The entire thing works when we publish the stream on akamai as flash (not HD option). But since we want DVR option enabled, we have to use HD flash.

    Does Pushplugin have any known issues with HD flash on Akamai (as opposed to normal RTMP)? Please let us know soon as we have to go live with this in 10 hrs.

    Thanks
    nyca

  2. #2
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    15

    Arrow

    Hi nycab1.

    Have you found the solution for this problem? How is your status?. I`m in the same situation.

    Thank you.

    Quote Originally Posted by nycab1 View Post
    HI,

    We are using Wowza PushPlugin to push content from wowza to Akamai. However we are not able to receive the feed on Akamai.

    We are sending rtmp feed from wowza. We have kept the stream name in wowza as vid.stream. The vid.stream file contains udp://0.0.0.0:11000

    When we play the rtmp url from wowza LiveVideoStreaming example, it plays well. (rtmp://<ip_addr>/live/vid.stream

    On Akamai server, we have set the stream name as istrlivedvr_5@74638. We have published the stream on akamai as HD flash (DVR enabled). But we are not able to push the data. The ingress field on akamai control page shows zero. The entire thing works when we publish the stream on akamai as flash (not HD option). But since we want DVR option enabled, we have to use HD flash.

    Does Pushplugin have any known issues with HD flash on Akamai (as opposed to normal RTMP)? Please let us know soon as we have to go live with this in 10 hrs.

    Thanks
    nyca

Similar Threads

  1. Looking for wowza consultant migration of working flash solution form red5 to wowza
    By Marc_M. in forum Wowza Streaming Engine functionality
    Replies: 1
    Last Post: 05-08-2014, 10:11 PM
  2. Restreaming from Akamai not working
    By cherylfoster777 in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 01-23-2013, 01:48 AM
  3. PushPlugin does not work with dailymotion
    By yakata in forum AddOn: Other AddOns
    Replies: 1
    Last Post: 08-26-2012, 05:10 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •