Results 1 to 5 of 5

Thread: OSMF 2.0 live playback stops after some time

  1. #1

    Default OSMF 2.0 live playback stops after some time

    Hi,

    We use latest 3.1.2 wowza and we need HDS streaming. We try to play our streams on clientOSMF which packed with wowza media server and after some time (~1-2-5 min) player stops playing with error at the bottom of the page: Stream not found null. I've found that Richard suggests set sanjoseChunkDurationTarget value to multiple of keyframe interval.
    Our keyframe interval is 1 second.

    So we play around with values but finally we setup wowza and add such parametres for LiveStreamPacketizer because we achive the best result time playing:
                    <Property>
                            <Name>sanjoseChunkDurationTarget</Name>
                            <Value>6000</Value>
                            <Type>Integer</Type>
                    </Property>
                    <Property>
                            <Name>sanjoseMaxChunkCount</Name>
                            <Value>10</Value>
                            <Type>Integer</Type>
                    </Property>
                    <Property>
                            <Name>sanjosePlaylistChunkCount</Name>
                            <Value>4</Value>
                            <Type>Integer</Type>
                    </Property>
    But the problem still exists!
    In logs there is nothing information.
    OSMF just can't download one of the .abst fragment. (I see it with firebug)
    While beside cupertion Ipad works fine.

    Also your page shows me this: LNX 11,2,202,243 (Flash-OSMF 2.0)

    So what is the problem? How can we solve it?
    Thank you!

  2. #2
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    22,013

    Default

    hm, I don't know. Is there a 404 file not found response for that request?

    Richard

  3. #3

    Default

    No, firebug only shows that player tryin to download next chunk but wowza don't send it to him. So player has nothing to play.

  4. #4
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    22,013

    Default

    I see there is an ongoing ticket and open log requests in that ticket. We will proceed from there.

    Richard

  5. #5

    Default

    Ok, thank you!

Similar Threads

  1. vod: video stops at same spot every time
    By bobmane in forum General Forum
    Replies: 5
    Last Post: 05-22-2014, 09:30 AM
  2. Live HLS broadcast - stops playback after 40 seconds
    By proftanda in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 08-13-2013, 02:11 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •