Results 1 to 4 of 4

Thread: Transcoder and pushing to Akamai

  1. #1

    Default Transcoder and pushing to Akamai

    Hello,

    I'm try to transcode 1 streamto 3 and send them to Akamai. I'm use this push plugin https://github.com/telvue/WowzaAkamaiPushPlugin/. With 1 stream and pushing 1 stream to Akamai works fine.

    Someone help me?

    Thanks!

    Guilherme

  2. #2
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    21,962

    Default

    If the problem is that more than 1 stream does not work, this is most likely because of uplink bandwidth.

    Richard

  3. #3

    Default

    Quote Originally Posted by rrlanham View Post
    If the problem is that more than 1 stream does not work, this is most likely because of uplink bandwidth.

    Richard
    My uplink bandwidth is 10MB. I'm sending via FMLE 1 stream - 1000kbps.

    Maybe a missing config or problem with Akamai?

    Regards,

    Guilherme

  4. #4

    Default

    I'm solved this issue. I changed .cnfg, the order of stream in 3 .cnfg files.

    Thanks!

    Guilherme

Similar Threads

  1. Pushing multiple bit rate to akamai
    By anupam in forum Server-side Modules and Code Samples Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 05-15-2014, 10:22 AM
  2. Pushing to backup URL - Akamai
    By guilacerda in forum General Forum
    Replies: 1
    Last Post: 11-13-2012, 05:52 AM
  3. RTMP Push Plugin not pushing data to akamai
    By shobhit in forum AddOn: Other AddOns
    Replies: 1
    Last Post: 06-29-2012, 08:11 AM
  4. Pushing Stream Names from Transcoder to CDN with the PushPublish Module
    By 3xScreen in forum Server-side Modules and Code Samples Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 04-18-2012, 11:40 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •