Results 1 to 3 of 3

Thread: wowza 3.1.2 audio problem for live

  1. #1

    Default wowza 3.1.2 audio problem for live

    Hi,

    I am runing:
    Wowza 3.1.2
    java version "1.7.0_09"

    I have problem that in wowza output there is audio ticking. It is irregular.

    Same problem is after doing tuning.

    _2in1_

  2. #2
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    21,962

    Default

    Wowza does not add sounds to audio. "ticking" sounds are going to be some anomaly of the source or client, perhaps.

    Richard

  3. #3

    Default

    Ok, I will look in input stream.
    Meybe this can be cause from flash player?

    This sound defect was discovered after migrating form 3.0.5 to 3.1.2

    _2in1_

Similar Threads

  1. Problem with interleaved live stream with audio on RTMP player
    By ozgurdeniz in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 01-17-2014, 05:59 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 01-09-2014, 10:56 PM
  3. Missing Audio in Live Streams and Wowza recognize audio format incorrectly
    By f.hernandez.b in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 11
    Last Post: 05-22-2013, 05:13 PM
  4. Moving with large VOD archive from FMS to Wowza -> audio-sync problem
    By funkdoobiest in forum On-Demand Streaming
    Replies: 0
    Last Post: 04-25-2012, 05:15 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •