Results 1 to 3 of 3

Thread: Live Transcoder with liverepeater

  1. #1
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    28

    Default Live Transcoder with liverepeater

    Hi,

    I set up the live transcoder application as follow
    http://www.wowza.com/forums/content....wza-Transcoder

    It works when I publish a live stream to server.

    Now, I have to use live transcoder function on liverepeater edge server.
    Then I add a origin.stream file as follow
    http://www.wowza.com/forums/content....-repeater-edge

    But it does not work.
    The error message is
    "HTTPStreamerAdapterCupertinoStreamer.getAppInstance: Stream not found"

    Did I miss something wrong?

    Thanks,
    Roy

  2. #2
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    21,962

    Default

    Roy,

    The contents of origin.stream must point to a transcoded rendition on your origin/transcoder instance of Wowza. For example:

    rtmp://[wowza-origin-transcoder-address]:1935/live/myStream_360p
    You might name the edge .stream file "origin_360p.stream" or somesuch.

    Richard

  3. #3
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    28

    Default

    Hi, Richard

    The live transcoder function is not on origin server in our system architecture.

    We want to publish one bitrate stream to origin server.
    And the edge server can pull this stream from origin server and transrate multiple bitrate to client.

    So I set <StreamType> to "live" instead of "liverepeater-edge" on edge server for live transcoding.
    And I add a origin.stream file, the content is
    rtmp://[wowza-origin-address]:1935/live/myStream

    Then I playback live stream with following URLs
    rtmp://[wowza-edge-address]/live/myStream
    rtmp://[wowza-edge-address]/live/myStream_360p

    It doesn't work and show error message "Stream Not Found".
    It seems edge server still wait someone to publish a live stream and does not pull a stream from origin.

    Thanks,
    Roy
    Last edited by Roy0817; 12-19-2012 at 03:25 AM.

Similar Threads

  1. Replies: 11
    Last Post: 08-21-2013, 07:36 AM
  2. Transcoder does not resume on liverepeater reconnect
    By nimigeanu in forum AddOn: Transcoder
    Replies: 11
    Last Post: 11-18-2011, 04:12 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •