Results 1 to 6 of 6

Thread: Is it possible to inject cue point in live stream dvr?

  1. #1
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    133

    Default Is it possible to inject cue point in live stream dvr?

    Hi,
    I want to know that is it possible to inject cue point in live stream with dvr? If possible plz tell how this is possible?

  2. #2
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    133

    Default

    Hi,

    Is this below line support dvr application when injecting cue point?
    IMediaStream stream = client.getAppInstance().getStreams().getStream(streamname);

    Because i can't send data via the stream to my client side only for dvr application eventhough the stream is set to live. I am confused what would be the problem that restrict injecting points.

    stream.sendDirect("setCaption", data); doesn't take any effect to send data when connected in dvr application. Please help on this

    Thanks
    Last edited by divyat; 12-18-2012 at 06:06 AM.

  3. #3
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    21,962

    Default

    Take a look at the new Closed Captioning features in Wowza 3.5:
    http://www.wowza.com/forums/content....oning-Overview

    The basic cuepoint injection method is documented here:
    http://www.wowza.com/forums/content....point-MetaData

    Richard

  4. #4
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    133

    Default

    Quote Originally Posted by rrlanham View Post
    Take a look at the new Closed Captioning features in Wowza 3.5:
    http://www.wowza.com/forums/content....oning-Overview

    The basic cuepoint injection method is documented here:
    http://www.wowza.com/forums/content....point-MetaData

    Richard

    But I have used only the second method http://www.wowza.com/forums/content....point-MetaData doesn't send my data to client side. The same code which i have done is working well with live and live-record stream but not with stream live used in dvr application. Is there any specific reason for this?

  5. #5
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    21,962

    Default

    With the CC Live package the cuepoints are converted to CEA-608/CEA-708 for iOS. I think it should work with DVR enabled, but am not sure.

    Richard

  6. #6
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    133

    Default

    Quote Originally Posted by rrlanham View Post
    With the CC Live package the cuepoints are converted to CEA-608/CEA-708 for iOS. I think it should work with DVR enabled, but am not sure.

    Richard
    Is that support for flash client. I need for flash clients not for ios.


    Thanks.

Similar Threads

  1. how to inject cue points in live video
    By Aiman Kazi in forum Server-side Modules and Code Samples Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 11-11-2013, 12:35 PM
  2. need help in inject cue point
    By sktniran in forum General Forum
    Replies: 2
    Last Post: 02-21-2012, 07:24 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •