Dear All,

Im trying to stream the sample.mp4 file to a mediaroom set-top-box/emulator but no luck at all.

The error i get on emulator console is:
[AV.MediaTransportFailure]: Reason: ToDetuneNativeAVEngineDetuned, Additional Info: [empty]

The wowza url is: http://192.168.1.156:1935/vod/mp4:sample.mp4/Manifest
(of course it only work on my network)

And the manifest file is something like:

<SmoothStreamingMedia MajorVersion="2" MinorVersion="1" Timescale="10000000" Duration="5964580000">
<StreamIndex Type="audio" Index="0" Chunks="298" QualityLevels="1" Timescale="10000000" Url="QualityLevels({bitrate})/Fragments(audio={start time})/WowzaSessions(1400974893).isma">
<QualityLevel Bitrate="99080" FourCC="AACL" SamplingRate="48000" Channels="2" BitsPerSample="16" PacketSize="4" AudioTag="255" CodecPrivateData="1190"/>
<c d="20050000"/>
<c d="20060000"/>
<c d="20050000"/>
<c d="20050000"/>
<c d="20060000"/>
<c d="20050000"/>
<c d="20050000"/>
<c d="20060000"/>
[...]


</StreamIndex>
<StreamIndex Type="video" Chunks="204" QualityLevels="1" MaxWidth="424" MaxHeight="240" DisplayWidth="424" DisplayHeight="240" Timescale="10000000" Url="QualityLevels({bitrate})/Fragments(video={start time})/WowzaSessions(1400974893).ismv">
<QualityLevel Index="0" Bitrate="420992" FourCC="H264" MaxWidth="424" MaxHeight="240" CodecPrivateData="000000016742c01e96620363fcbc20000003002000000601e2c5c90000000168cb8cb2"/>
<c d="37500000"/>
<c d="37500000"/>
<c d="37500000"/>
<c d="37500000"/>
<c d="37500000"/>
<c d="37500000"/>
<c d="37500000"/>
<c d="37500000"/>
<c d="37500000"/>
<c d="37500000"/>
<c d="37500000"/>
<c d="37500000"/>
<c d="27080000"/>
<c d="37500000"/>
<c d="37500000"/>
<c d="37500000"/>
<c d="17090000"/>
<c d="31250000"/>
[....]

I already tried to follow this post but its incomplete: http://www.wowza.com/forums/showthre...moothstreaming

Any help?

Thanks