Results 1 to 3 of 3

Thread: [Wowza 3.5.0] Unable to play video from a subfolder through HLS

  1. #1
    Join Date
    May 2012
    Posts
    18

    Default [Wowza 3.5.0] Unable to play video from a subfolder through HLS

    Hello,

    I've just realized that I don't know how to play videos that are located in a subfolder within the content folder through HLS.

    Say I have the following video file:
    /content/test/myVideo.mp4

    Playlist URLs:
    http://wowzaserver.com:1935/vod/mp4:test/myVideo.mp4/playlist.m3u8
    http://wowzaserver.com:1935/vod/test/mp4:myVideo.mp4/playlist.m3u8
    None of these URLs work. They throw the same error:
    MediaReaderH264.open[1]: java.io.FileNotFoundException: /usr/local/WowzaMediaServer/content/myVideo.mp4 (No such file or directory)
    Apparently Wowza doesn't even look in the subfolder.

    Any help here?

    Thanks

    Edit: Solution

    Just found the answer in this thread.
    Sorry for the troubles.

    Adding _definst_ is the solution.

    http://wowzaserver:1935/vod/_definst_/mp4:test/myVideo.mp4/playlist.m3u8
    http://wowzaserver:1935/vod/_definst_/test/mp4:myVideo.mp4/playlist.m3u8
    Both links work now

    It's a bit confusing that _definstance_ is needed when it works perfectly fine with video in the root of the content folder.

    Regards
    Last edited by philpav; 02-12-2013 at 11:00 AM. Reason: found solution

  2. #2
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    21,962

    Default

    When content is in a subfolder you have to use application instance part "_definst_". Like this:

    http://wowzaserver.com:1935/vod/_definst_/mp4:test/myVideo.mp4/playlist.m3u8

    Richard

  3. #3
    Join Date
    May 2012
    Posts
    18

    Default

    Thank you rrlanham!

    I've found the answer right after I've posted my question.

Similar Threads

  1. Video player and says unable to play video
    By aqeelashraf in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 01-20-2014, 06:06 AM
  2. unable to play audio with video on IPhone/IPad
    By kapil.khandal in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 10-07-2013, 08:30 AM
  3. Unable to play 3gp video file using wowza media server 3.1
    By Rajesbx9 in forum Media Players and Devices Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 07-26-2013, 05:38 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 03-29-2012, 09:02 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •