Results 1 to 6 of 6

Thread: External streaming not working

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    4

    Unhappy External streaming not working

    used this rtmp://192.168.100.28/live/myStream here http://osmf.org/configurator/fmp/# all it's ok in my network but when I want it use for external use I change 192.168.100.28 with my IP but nothing.. no connection.. is like something block external connection...

  2. #2
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    1,934

    Default

    Hi
    Are you behind a firewall or router?
    You may want to pen ports for streaming such as 1935.

    Jason

  3. #3
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    4

    Default

    Quote Originally Posted by JasonH View Post
    Hi
    Are you behind a firewall or router?
    You may want to pen ports for streaming such as 1935.

    Jason
    i'm behind router, how can I open 1935 port?

  4. #4
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    21,962

    Default

    In a home router you have to do port forwarding. This site has guides for many routers: http://portforward.com

    Richard

  5. #5
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    4

    Default



    What I must change here? Tried this but the same... not working...

  6. #6
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    21,962

    Default

    I'm not sure about your browser, but that doesn't look right. 1935 should be TCP.

    Look up your router at portforward.com

    Richard

Similar Threads

  1. Both Embedded and External captions with SMIL not working for WebVTT only
    By agilmor in forum Video On Demand Streaming Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 08-10-2013, 05:06 PM
  2. Transcoder not working and stop working live streaming
    By silas_i in forum AddOn: Transcoder
    Replies: 5
    Last Post: 03-18-2013, 04:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •