Results 1 to 2 of 2

Thread: livestreaming issue in wowza 3.5

  1. #1
    Join Date
    Feb 2013

    Default livestreaming issue in wowza 3.5


    I am in the middle of testing/evaluating wowza streaming server with Flash media encoder by using rtmp stream. Until today I got some issue regarding its function in livestreaming;

    1. When I setup the wowza and FME , and starting to watch livestream, the playback flash player will stop after few seconds/minutes. is it because of the buffer time? or the term live actually just play ffom the realtime recorded video and re-stream to the client in <wowzastreamingserver>/content?
    2. When I stop flash player and replay, it will stream the video starting from the beginning I encoding, and not the real live event.
    3. I still cant manage connect through flash httpplayer . is there any configuration I have missed?

    Thank you


  2. #2
    Join Date
    Dec 2007



    Take a look at this guide:

    Make sure your Application.xml is in the right place: /conf/[app-name]/Application.xml (not /applications/[app-name])

    And make sure /conf/[app-name]/Application.xml /StreamType is set to "live"


Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 09-22-2014, 03:02 AM
  2. Work with wowza loadbalancer on livestreaming
    By sirshadow in forum AddOn: Other AddOns
    Replies: 3
    Last Post: 03-27-2013, 07:18 PM
  3. livestreaming issue in wowza 3.5
    By enginius in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 02-24-2013, 12:43 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts