hi all,
when I setup vod application with RTMP Authentication, i follow this article http://www.wowza.com/forums/content.php?449.
My problem is RMTP authentication not display popup to user fill out user&pass that is definited in /usr/local/WowzaMediaServer/conf/[application]/publish.password. Therefore, user can play vod application without need user&pass.

here is my server log:

2013-02-25 10:19:05 EST comment server INFO 200 - ModuleRTMPAuthenticate.onAppStart: SecureToken is off - - - 12.271-- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- -
2013-02-25 10:19:05 EST comment server INFO 200 - ModuleRTMPAuthenticate.onAppStart: Authorization password file: /usr/local/WowzaMediaServer/conf/[application]/publish.password - - - 12.272 - - - - - - - - - - - - -
2013-02-25 * * *10:19:05 * * * *EST * * app-start * * * application * * INFO * *200 * * _definst_ * * * [application]/_definst_ * * * *- * * * - * * * - * * * 12.31 * - * * -- * * * - * * * - * * * - * * * - * * * - * * * - * * * - * * * - * * * - * * * - * * * - * * * - * * * - * * * - * * * - * * * - * * * - * * * - * * * - * * * - * * --
2013-02-25 * * *10:19:05 * * * *EST * * connect-pending session INFO * *100 * * client_ip * - * * * _defaultVHost_ *[application] _definst_ * * * 0.237 * [any] * 1935 *rtmp://server_ip/[application] client_ip * rtmp * *unknown WIN 11,6,602,171 * * * *73351942 * * * *3332 * *3073 * *- * * * - * * * - * * * - * * * - * * * - * * -- * * * - * * * - * * * - * * * - * * * - * * * rtmp://server_ip/[application] -
2013-02-25 * * *10:19:05 * * * *EST * * connect session INFO * *200 * * client_ip * - * * * _defaultVHost_ *[application] _definst_ * * * 0.239 * [any] * 1935 * *rtmp://server_ip/[application] client_ip * rtmp * *unknown WIN 11,6,602,171 * * * *73351942 * * * *3332 * *3073 * *- * * * - * * * - * * * - * * * - * * * - * * * - * * -- * * * - * * * - * * * - * * * - * * * rtmp://server_ip/[application] -
2013-02-25 * * *10:19:05 * * * *EST * * create *stream *INFO * *200 * * - * * * - * * * _defaultVHost_ *[application] _definst_ * * * 0.021 * [any] * 1935 * *rtmp://server_ip/[application] client_ip * rtmp * *unknown WIN 11,6,602,171 * * * *73351942 * * * *3386 * *3413 * *1 * * * - * * * 0 * * * 0 * * * - * * * - * * * - * * * - * * 00.0 * * rtmp://server_ip/[application] rtmp://server_ip/[application] - * * * rtmp://server_ip/[application] -

anyone know my problem, please help me? thanks!