Hi,

We have a 4GB RAM wowza server setup subscribed to daily license that is used mainly for customer's streaming testing.
A customer with low-latency profile has been streaming it for a number of days on this server.
During their streaming, we also have customer with low-latency profile and transcoder ON, occasionally used it for streaming event.

However, we found this afternoon that the wowza service was already stop unexpectedly.
Looking at the last executed stream in wowza access log:

2013-03-09 06:33:51 SGT disconnect cupertino INFO 200 912932360 - _defaultVHost_ cust _definst_ 240840.759 x.x.x.x 1935 http://x.x.x.x:1935/cust/streamtest/playlist.m3u8 203.184.213.150 http (cupertino) - Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 6_0 like Mac OS X) AppleWebKit/536.26 (KHTML, like Gecko) Version/6.0 Mobile/10A403 Safari/8536.25 912932360 0 841329 - 431772726 - - streamtest - - - - - http://x.x.x.x:1935/cust/streamtest/playlist.m3u8 http://x.x.x.x:1935/cust/streamtest/playlist.m3u8 - http://x.x.x.x:1935/cust/streamtest/playlist.m3u8 -
2013-03-09 07:33:52 SGT comment server INFO 200 - HTTPStreamerSessions.checkHTTPOriginTimeout[_defaultVHost_:cust/_definst_/streamtest[cupertinostreaming]:912932360]: shutdown - - - 244452.727 - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - -


# head wowzamediaserver_access.log.2013-03-10
#Version: 1.0
#Start-Date: 2013-03-10 03:37:04 SGT
#Software: Wowza Media Server 3.5.0 build2989
#Date: 2013-03-10
#Fields: date time tz x-event x-category x-severity x-status x-ctx x-comment x-vhost x-app x-appinst x-duration s-ip s-port s-uri c-ip c-proto c-referrer c-user-agent c-client-id cs-bytes sc-bytes x-stream-id x-spos cs-stream-bytes sc-stream-bytesx-sname x-sname-query x-file-name x-file-ext x-file-size x-file-length x-suri x-suri-stem x-suri-query cs-uri-stem cs-uri-query
2013-03-10 03:37:04 SGT comment server INFO 200 - ServerShutdownHook.run[shutdown] - - - 316645.1 - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - --
2013-03-10 03:37:04 SGT unpublish stream INFO 200 streamtest - _defaultVHost_ cust _definst_ 316634.128 [any] 80 rtmp://x.x.x.x:80/cust x.x.x.x rtmp rtmp://x.x.x.x:80/cust FMLE/3.0 (compatible; FMSc/1.0) 1279557473 12045556380 311928 1 0 12002947763 0 streamtest videoKeyframeFrequency=1&totalDatarate=300 - - -- rtmp://x.x.x.x:80/cust/streamtst?videoKeyframeFrequency=1&totalDatarate=300 rtmp://x.x.x.x:80/cust/streamtest videoKeyframeFrequency=1&totalDatarate=300 rtmp://x.x.x.x:80/cust -


There's no exception error message on the wowza error log thou.


Do you have any idea what could possibly trigger this unexpected shutdown ?
Can long period of streaming trigger unexpected shutdown ?

Thanks!