Results 1 to 6 of 6

Thread: Unknown log spam on liveedge

  1. #1
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    8

    Default Unknown log spam on liveedge

    I have a Wowza 3.5.2 server with a trial key that is getting a ton of these filling up its access log.. As far as I can tell the server is not doing anything..


    2013-03-13 16:14:01 PDT disconnect session INFO 200 1535153065 - _defaultVHost_ - - 20.579 [any] 80 - 127.0.0.1 rtmp - unknown 1535153065 10 18 - - - -

    This message is repeated about 1-2 times per second, every second.. I have hundreds of mb of lines of it from the last 24 hours. What am I doing to cause this?

  2. #2
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    21,962

    Default

    The "1535153065" in your example is probably a c-client-id. Look in your logs for the first occurrence of that c-client-id, to investigate.

    Did you use the Load Test tool recently?

    Do you use a lot of RTMPT connections? These are prone to pingtimeout disconnects, where Wowza loses touch with the client and disconnects.

    You might want to add security features:
    http://www.wowza.com/forums/content....urity-overview

    Richard

  3. #3
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    8

    Default

    Quote Originally Posted by rrlanham View Post
    The "1535153065" in your example is probably a c-client-id. Look in your logs for the first occurrence of that c-client-id, to investigate.
    Unfortunately the first occurrence is when the WowzaMediaServer service started running on this instance. I'm looking at my configuration files / disabling applications to see if I can find out why..
    Quote Originally Posted by rrlanham View Post
    Did you use the Load Test tool recently?
    Unfortunately not.
    Quote Originally Posted by rrlanham View Post
    Do you use a lot of RTMPT connections? These are prone to pingtimeout disconnects, where Wowza loses touch with the client and disconnects.
    Haven't been using any RTMPT in any of these configurations.

    Quote Originally Posted by rrlanham View Post
    You might want to add security features:
    http://www.wowza.com/forums/content....urity-overview

    Richard
    This is the edge server associated with another thread I started, I believe per the last post of yours in that thread I am going to need to set up SecureURLParams between this edge and the origin. Hopefully in the process of doing that I'll be able to discover or inadvertently remove whatever is causing this logspam.

  4. #4
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    8

    Default

    2013-03-14 19:01:23 PDT disconnect session INFO 200 1531405445 - _defaultVHost_ - - 20.283 [any] 80 - 127.0.0.1 rtmp - unknown 1531405445 10 18 - - - - - - - - - - - - - - -
    2013-03-14 19:01:24 PDT disconnect session INFO 200 332230003 - _defaultVHost_ - - 20.741 [any] 80 - 127.0.0.1 rtmp - unknown 332230003 10 18 - - - - - - - - - - - - - - -
    2013-03-14 19:01:56 PDT disconnect session INFO 200 2110061195 - _defaultVHost_ - - 20.296 [any] 80 - 127.0.0.1 rtmp - unknown 2110061195 10 18 - - - - - - - - - - - - - - -
    2013-03-14 19:02:10 PDT disconnect session INFO 200 524158874 - _defaultVHost_ - - 20.439 [any] 80 - 127.0.0.1 rtmp - unknown 524158874 10 18 - - - - - - - - - - - - - - -
    2013-03-14 19:02:30 PDT disconnect session INFO 200 2067407136 - _defaultVHost_ - - 20.496 [any] 80 - 127.0.0.1 rtmp - unknown 2067407136 10 18 - - - - - - - - - - - - - - -



    These client ids (?) do not seem to repeat, I have checked against these logs that are thousands of entries long..

  5. #5
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    21,962

    Default

    Zip up and send /conf and /logs to support@wowza.com. Restart Wowza first if you can.

    Include a link to this thread for reference.

    Richard

  6. #6

    Default

    I'm getting alot of these right not, but only after IU changed the streamlock password, and its still not working, even restarted the server while streaming live, zilch

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 09-27-2013, 01:00 AM
  2. Block connect unknown in Edge
    By Xsplit in forum Server Administration Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 01-29-2013, 04:49 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •