Results 1 to 4 of 4

Thread: Load balancer problem: Live stream always starts from the beginning

  1. #1
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    14

    Default Load balancer problem: Live stream always starts from the beginning

    Hello,
    We have a live application where everyone can start broadcasting his/her webcam and other people can join and watch that channel.
    We installed the load balancer package few days ago. Everything works fine except that when a viewer tries to connect to a channel the stream always starts from the beginning. It looks like watching recorded video and not live stream.
    Do you have any ideas why that happens?

    Thank you in advance

  2. #2
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    21,962

    Default

    This means the Application.xml has a StreamType "default". It should be "live", or if you are using Live Stream Repeater it might be "liverepeater-edge"

    Richard

  3. #3
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    14

    Default

    Many thanks Actually I forgot to upload my Application.xml to the servers.

  4. #4
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    21,962

    Default

    Thanks for the update. fyi, if there is not Application.xml for an application, then the /conf/Application.xml is used.

    Richard

Similar Threads

  1. Http stream starts always from beginning
    By Sweleck in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 08-13-2013, 08:16 AM
  2. Stream Starts from the beginning
    By Keyston in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 03-06-2013, 02:45 PM
  3. After buffering vod starts from beginning.
    By _2in1_ in forum General Forum
    Replies: 4
    Last Post: 02-04-2013, 08:24 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •