Results 1 to 4 of 4

Thread: Adding watermark for video on demand

  1. #1

    Default Adding watermark for video on demand

    I need help in adding watermark when I play videos from specific folder. So I need someone to help me in getting that. In order to get that I edited application.xml in relation to that folder -

    <!-- To turn on transcoder set to: transcoder -->
    <!-- [templatename].xml or ${SourceStreamName}.xml -->

    after editing this I created a new trans.xml file from transrate.xml under templates of transcoders.

    In that I enabled all overlays but still Im unable to see the watermark when video is played.

    I hope someone can help me in this since I am new to wowza.

  2. #2
    Join Date
    Jul 2012



    Please send a copy of your [install-dir]/conf, /logs, and /transcoder folders in a .zip file to Include a reference to this post in the message. We will take a close look at your configuration to see what else may need to be configured.


  3. #3


    Mail has been sent, subject - "Adding watermark for videos". Thanks for quick reply.

  4. #4


    ticket #55796

Similar Threads

  1. Audio and video watermark
    By patkash in forum AddOn: Transcoder
    Replies: 3
    Last Post: 01-21-2016, 02:37 PM
  2. How to put watermark for video on-demand steaming?
    By cuteping in forum General Forum
    Replies: 1
    Last Post: 02-24-2014, 11:51 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 01-03-2014, 08:34 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts