Results 1 to 10 of 10

Thread: Error creating <ServerListener>

  1. #1

    Unhappy Error creating <ServerListener>

    I got this error:

    ERROR server comment - ServerUtils.loadServerListener: Error creating <ServerListener> (com.wowza.wms.plugin.collection.serverlistener.ServerListenerStreamPublisher): java.lang.ClassNotFoundException: com.wowza.wms.plugin.collection.serverlistener.ServerListenerStreamPublisher
    I just want to scheduled streaming so I did this:

    I put the wms-collection-plugin.jar in the dir lib

    I put in conf/server.xml:

    <ServerListeners>
                <!--
    			<ServerListener>
    				<BaseClass>com.wowza.wms.plugin.loadbalancer.ServerListenerLoadBalancerListener</BaseClass>
    			</ServerListener>
    			-->
                <!--
    			<ServerListener>
    				<BaseClass>com.wowza.wms.plugin.loadbalancer.ServerListenerLoadBalancerSender</BaseClass>
    			</ServerListener>
    			-->
                <ServerListener>
                    <BaseClass>com.wmspanel.WmsPanelAgent</BaseClass>
                </ServerListener>
    	    <ServerListener>
    	        <BaseClass>com.wowza.wms.plugin.collection.serverlistener.ServerListenerStreamPublisher</BaseClass>
    	    </ServerListener>
            </ServerListeners>
    I also put this in conf/server.xml (because I want to use it in another name for the application)

     <Property>
    	    	<Name>PublishToApplication</Name>
    	    <Value>prueba</Value>
    	    </Property>
    I create my content/streamschedule.smil

        <head>
        </head>
        <body>
    
            <stream name="Stream1"></stream>
            
            <playlist name="pl1" playOnStream="Stream1" repeat="true" scheduled="2013-05-09 18:02:00">
                <video src="mp4:sample.mp4" start="5" length="5"/>
                <video src="mp4:sample2.mp4" start="50" length="5"/>
                <video src="mp4:sample3.mp4" start="10" length="5"/>
            </playlist>
        </body>
    </smil>
    files sample.mp4, sample2.mp4 and sample3.mp4 already exist on the server

    My target Application.xml is set to "live"

    I already search on the forum for the solution but i can't find it, Can you guys help me!!!!???

    My wowza is the free trial:

    INFO server server-start Wowza Media Server 3 Trial Edition (Expires: May 21, 2013) 3.5.2 build3747 -


    Thks

  2. #2
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    21,962

    Default

    It all looks good. The error could be because of a typo, which I don't see, or that .jar was not in lib folder when you re-started. Try re-starting, check to be sure that .jar file is in the /lib folder.

    Richard

  3. #3

    Default

    Hi Richard ! Thks for reply ... I fix it .. the problem was that I uploaded .jar file as ASCII instead of binary

    But now I have another error (I think is easy to fix it) but I can't !!

    I got this error from wowza

    [Fatal Error] streamschedule.smil:3:6: The markup in the document following the root element must be well-formed.
    INFO server comment - ServerListenerStreamPublisher: XML Parse failed
    INFO server comment - Wowza Media Server is started!
    My streamschedule.smil

        <head>
        </head>
        <body>
    
            <stream name="Stream1"></stream>
            
            <playlist name="pl1" playOnStream="Stream1" repeat="true" scheduled="2013-05-10 10:30:00">
                <video src="mp4:sample.mp4" start="5" length="5"/>
                <video src="mp4:sample2.mp4" start="50" length="5"/>
                <video src="mp4:sample3.mp4" start="10" length="5"/>
            </playlist>
        </body>
    </smil>
    Can you help me ?

  4. #4
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    21,962

    Default

    It is missing the opening <smil> and <body> tags

    <smil>
    <body>
     <head>
        </head>
        <body>
    
            <stream name="Stream1"></stream>
            
            <playlist name="pl1" playOnStream="Stream1" repeat="true" scheduled="2013-05-10 10:30:00">
                <video src="mp4:sample.mp4" start="5" length="5"/>
                <video src="mp4:sample2.mp4" start="50" length="5"/>
                <video src="mp4:sample3.mp4" start="10" length="5"/>
            </playlist>
        </body>
    </smil>
    Richard

  5. #5

    Default

    It's It's working now ! thks

    My intention is to get thos work "How to loop a pre-roll until a live stream starts"

    I can do this, in my tests the video VOD is playing and when I go live works perfectly, I mean, swich from VOD to LIVE fine !

    But when I go out from LIVE I can't make the video VOD returns to play

    Is this possible?

  6. #6

    Default

    When I go out from LIVE I got a lots of error server comment

    INFO server comment - Stream.switch[prueba/_definst_/Stream1]: index: 0 name: start:0 length:-1
    WARN server comment - open: java.io.FileNotFoundException: /usr/local/WowzaMediaServer/content/.flv (No such file or directory)
    INFO server comment - ServerListenerStreamPublisher PlayList Item Start: 
    INFO server comment - Stream.switch[prueba/_definst_/Stream1]: index: 0 name: start:0 length:-1
    WARN server comment - open: java.io.FileNotFoundException: /usr/local/WowzaMediaServer/content/.flv (No such file or directory)
    It's a Loop error, never ends ! jeje

    Thks.

  7. #7
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    21,962

    Default

    The /content/streamschedule.smil must be messed up some other way now.That's where Wowza gets the file names to play.

    Richard

  8. #8

    Default

    Ok .. I just restarted Wowza ... The playlist are working ok .. I can see the videos from my playlist in my player .... then I go LIVE with my wirecast and still working ok (in my player I can see the "swich" between playlist and my Live Stream) but then I stop my LIVE streaming and the player goes and black screen and trying to connect (loading) but nothing happens

    I want when I stop my LIVE streaming from Wirecast the playlist could start again !

    Is this possible?

    thks and sorry for my bad english

  9. #9

    Default

    Already I was able to make ir work ! with dynamically control Stream class streams

    Everything perfect, When the trial ends I will pay foy Wowza !

    Thks !

  10. #10
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    21,962

    Default

    Cool! Thanks for the update and kind words.

    Richard

Similar Threads

  1. Error when creating EC2 Wowza Instance
    By tavius in forum Wowza Media Server 3 for Amazon EC2 Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 10-11-2013, 01:59 PM
  2. Multicasting stream creating error
    By dhamibirendra in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 06-07-2013, 03:26 AM
  3. Error creating snapshot of stream
    By DWBN Streaming in forum AddOn: Transcoder
    Replies: 7
    Last Post: 08-13-2012, 04:23 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •