Results 1 to 3 of 3

Thread: Logo Overlay

  1. #1
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    28

    Default Logo Overlay

    Hi,

    I am running the transcoder as a trial and I have disabled the overlay option in my xml file but it always shows on my streams. Can anyone explain how to get rid of this?

  2. #2

    Default

    Hi there,
    it sounds like wowza is adding a watermark because you are using a trial version of the Transcoder AddOn

    Salvadore

  3. #3
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    28

    Default

    Quote Originally Posted by salvadore View Post
    Hi there,
    it sounds like wowza is adding a watermark because you are using a trial version of the Transcoder AddOn

    Salvadore
    I think so but just wanted to get a response from them to make sure I am not doing anything wrong. Couldn't find it in the trial documentation either

Similar Threads

  1. Overlay logo or text for any connection?
    By a5lan98 in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 01-06-2014, 03:03 PM
  2. Logo overlay without transcoding?
    By a5lan98 in forum AddOn: Transcoder
    Replies: 4
    Last Post: 12-12-2013, 01:54 PM
  3. Logo overlay in Wowza 2.2.4
    By muhanad40 in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 12-12-2013, 05:58 AM
  4. logo
    By pezehk in forum General Forum
    Replies: 3
    Last Post: 09-09-2013, 08:57 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •