Results 1 to 2 of 2

Thread: Trouble with Authorizing

  1. #1
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    2

    Default Trouble with Authorizing

    Hello,

    I am relatively new to Wowza and EC2, so apologies if this is something basic. However I am having trouble accessing non-public content available in my S3 bucket. I can play public media, but not media that requires authorization.

    I have followed the instructions in the EC2 User's Guide and edited the MediaCache.xml adding the awsAccessKeyId and awsSecretAccessKey. I have verified that I can access the content using those <key,value> pairs via the command line tools. I have rezipped into a startup.xml, yet when I go to play the content I get the familiar Failed to Play/Stream Not Found" message. Examining the error logs, I can clearly see the HTTP 403 response being sent back.

    I'm sure there must be some way to debug this further, so I would appreciate any tips/pointers.

    Server is 3.5.2.01 build3917, WowzaMediaServer-s3-lickey-3.5.2.01-x86_64, on an m1.small AIM

    Thanks in advance,
    Scott
    Last edited by ScottR; 06-05-2013 at 05:42 PM.

  2. #2

    Default

    Hi Scott,

    Here is a list of possible issues to check for:

    1: Check the AWS key and SecretKey, the common problem is that they are reversed.
    2:In the default /conf/MediaCache.xml, the AWS keys are commented out. Make sure you remove those.

    3: This is one users solution to a similar problem:
    "Hey I finally got it working -- I didn't realize that S3 urls are region-specific. It looks like the default configuration will only work when the S3 bucket is in the US, but mine was in Singapore.

    In my case I fixed the problem by setting /Root/MediaCacheSources/MediaCacheSource/BasePath to http://s3-ap-southeast-1.amazonaws.com/ in conf/MediaCache.xml. There is a table of regions and URLs here: http://docs.amazonwebservices.com/ge...html#s3_region .

    Seems this was the only problem. "

    If none of these solutions work for you, you may want to zip up the conf and logs folders and send them to support@wowza.com. Include a link to this thread for reference.

    Salvadore

Similar Threads

  1. Replies: 23
    Last Post: 02-21-2013, 05:41 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •