Results 1 to 3 of 3

Thread: How to get cpu info

  1. #1
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    5

    Default How to get cpu info

    I am adding a web monitoring viewer.
    so, I want cpu usage, cpu idle information.
    but i can't find cpu usage api.

    how to get cpu info?

  2. #2

    Default

    Hi, you can use JConsole with Wowza Media Server

    Salvadore

  3. #3
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    5

    Default

    Quote Originally Posted by salvadore View Post
    Hi, you can use JConsole with Wowza Media Server

    Salvadore
    thank you for your replying.
    I agree to using jconsole. however i have the purpose anyone use this without foundation knowledge.
    Therefore.. I will make a web based monitoring viewer..

Similar Threads

  1. more CPU cores get weaker performance than less CPU cores
    By lidabnu@126.com in forum Performance and Tuning
    Replies: 13
    Last Post: 01-06-2016, 12:53 AM
  2. Info
    By Sh memed in forum Tutorials
    Replies: 3
    Last Post: 03-14-2014, 05:00 AM
  3. High Cpu usage AMD Opteron Dual CPU Server.
    By djcenk in forum Performance Tuning Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 11-26-2013, 08:11 AM
  4. CPU Dual Core CPU 8GB RAM
    By peuapeu in forum General Forum
    Replies: 4
    Last Post: 10-03-2013, 03:17 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •