Results 1 to 3 of 3

Thread: No transcoding for live streaming.

  1. #1
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    3

    Default No transcoding for live streaming.

    Hi
    Even though my system is 64 bit, wowza media server says no transcoding.

    This is what is got from log.
    2013-06-24 18:43:30 IST comment server WARN 200 - LiveStreamTranscoder.isTranscoderAvailable: Transcoder is not available for your platform: platform:win architecture:32 - - - 3232.342 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

  2. #2
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    3

    Default

    Found the root cause.
    Anyone please help me with changing this variable Java Home:.
    Mine was point to x86 i want to change it to 64bit.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    3

Similar Threads

  1. Live transcoding does not work.
    By vangorra in forum Wowza Transcoder
    Replies: 1
    Last Post: 05-08-2014, 05:40 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: 07-23-2012, 05:32 AM
  3. Setting Up Transcoding of a Live Stream
    By pr1001 in forum AddOn: Transcoder
    Replies: 10
    Last Post: 05-08-2012, 01:21 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •