Results 1 to 2 of 2

Thread: How To Disable Restream through ffmpeg or Rtmp Dump.

  1. #1
    Join Date
    Aug 2013

    Unhappy How To Disable Restream through ffmpeg or Rtmp Dump.

    Dear Team,

    We need some help regarding re-stream issue. Some of guys are re-streaming our channels through ffmpeg and using their TV box as they use RTMP, File name, SWF url & Page url. We are loosing our bandwidth as well as there are much load on your servers. We want to disable this function so no one will be able to re-stream our channels in this way through different software. Kindly explain us how to do this.

    PS: Is there any function that we can disable re-stream through ffmpeg but we can enable push through ffmpeg on wowza server?

    Looking forward for your kind & swift response in this regard.

    Thank You

  2. #2
    Join Date
    May 2013


    Here are a few suggestions to help:

    1. Be sure you are on the latest version of Wowza:

    Upgrade Guide

    Utilize the new Application.xml

    2. Check out our StreamLock AddOn as follows:

    3. Review our Media Security Overview. You will want to likely use our SecureToken module.

Similar Threads

  1. Disable RTMP streaming, how?
    By niemion in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 01-10-2014, 12:18 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 02-05-2013, 09:44 AM
  3. rtmp dump programs
    By bobmane in forum General Forum
    Replies: 13
    Last Post: 11-13-2012, 02:55 PM
  4. How restream using ffmpeg
    By kirshnam in forum General Forum
    Replies: 1
    Last Post: 01-27-2012, 03:55 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts