Results 1 to 2 of 2

Thread: Wowza with Transcoder on EC2

  1. #1
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    15

    Default Wowza with Transcoder on EC2

    hello all,

    If I am building my own wowza server with transcoders running. What is the hardware requirement recommend and size. Also does anyone know what the marginal of moving up to the next size is.

    Thanks

  2. #2
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    21,962

    Default

    Refer to the Transcoder Benchmarks to help estimate

    Richard

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 03-18-2014, 03:28 PM
  2. Using TransCoder on EC2 instances
    By wildemouth in forum Wowza Media Server 3 for Amazon EC2 Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 10-05-2013, 04:10 PM
  3. International streaming EC2 best practices with Wowza transcoder
    By applecore6 in forum Wowza Media Server 3 for Amazon EC2 Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 06-28-2012, 05:28 AM
  4. Error: Wowza Transcoder is not licensed on ec2 lickey
    By simondeanm in forum Wowza Media Server 3 for Amazon EC2 Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 06-15-2012, 04:33 PM
  5. Transcoder AddOn on EC2
    By rfkrocktk in forum Wowza Media Server 3 for Amazon EC2 Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 11-28-2011, 05:53 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •