Results 1 to 2 of 2

Thread: Liverecord connection loss - onWriteComplete does not fire

  1. #1

    Question Liverecord connection loss - onWriteComplete does not fire

    Hello,
    I have an issue with the onWriteComplete event not firing when the livestreamrecord loses connection. The MediaStreamMap.removeLiveStreamPacketizer fires after a few seconds, but the onWriteComplete does not fire.

    We are sending in the livestream via rtsp on iphone. When we stop the stream on the iphone, everything works great, onWriteComplete fires, and our logic in that event executes successfully. This works fine via rtmp on FMLE as well.
    However, in the middle of the livestream, if we crash the iphone app, or shutdown the internet connection / mobile connection. the stream stops, but wowza does not detect it. It fires the MediaStreamMap.removeLiveStreamPacketizer after a few seconds but no onWriteComplete event fires, so our logic within that block does not fire.

    Any help is appreciated.

    Thank you
    Arpan

  2. #2
    Join Date
    May 2013
    Posts
    680

    Default

    What version of Wowza are you running? There were some changes in the more recent versions relating to connections failing and API event triggers. If you aren't on the latest, please ensure you've upgraded.

Similar Threads

  1. Clarification regarding appending on liverecord
    By stream4life in forum General Forum
    Replies: 1
    Last Post: 11-06-2013, 09:06 AM
  2. Clarification regarding appending on liverecord
    By stream4life in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 11-06-2013, 09:05 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •