Results 1 to 3 of 3

Thread: Config to re-stream a live

  1. #1

    Angry Config to re-stream a live

    Follow the article http://www.wowza.com/forums/content.php?37, I have configured my Wowza server to re-stream a live. If this live from VLC, it's done. But now, this live is streaming by device private, Server Wowza not running to re-stream this live, but function VOD operate well!

    These are bug of my server:

    --- access_log
    2013-09-11 11:15:32 ICT comment server INFO 200 - RTPUDPTransport.bind[live/_definst_]: /0.0.0.0:10000 - - - 2640.63 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    - - - -
    2013-09-11 11:15:32 ICT comment server INFO 200 - RTPMediaCaster.Reconnector[272149022:live/_definst_:mpegts.stream]: done: 205 -
    - - 2640.63 - - - - - - - - - - - - - - - - -
    - - - - - - - -
    2013-09-11 11:15:32 ICT comment server WARN 200 - RTPDePacketizerMPEGTS.handleRTPPacket: Out of sync: 0x80 - - -
    2640.631 - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    - - - - - - -
    2013-09-11 11:15:32 ICT comment server INFO 200 - UDPTransport.firstPacket: bind:/0.0.0.0:10000 msg:/113.191.248.164:54385 -
    - - 2640.631 - - - - - - - - - - - - - - - -
    - - - - - - - - -
    2013-09-11 11:15:32 ICT comment server INFO 200 - LivePlayer.play[live/_definst_/mpegts.stream]: Dynamic Stream Markers are on. -
    - - 2640.793 - - - - - - - - - - - - - - - -
    - - - - - - - - -
    2013-09-11 11:15:35 ICT comment server WARN 200 - RTPDePacketizerMPEGTS.handleRTPPacket: Out of sync: 0x80 - - -
    2643.656 - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    - - - - - - -
    2013-09-11 11:15:38 ICT comment server WARN 200 - RTPDePacketizerMPEGTS.handleRTPPacket: Out of sync: 0x80
    -------------------------------------------------------------------------------------

    --error_log
    RTPMediaCaster.streamTimeout[1283011338:live/_definst_:]: timeout:12000 diff:12004 reason:101



    __________________________________________________ ____________________________________


    I use version 2.2.3 linux

    Plz support me!

    Thanks!

  2. #2

    Default

    If you are running Wowza version 2x I highly recommend updating.
    Latest Production Build

    After updating Wowza, if the problem still remains, try setting videoIsAligned property to false as described in the How to troubleshoot live streaming article with the latest version of Wowza Media software installed.

    If that still doesn't fix it you can add the following property to the RTP/Properties container in [install-dir]/conf/[application]/Application.xml (be sure to get the correct <Properties> container - there are several in the Application.xml file):
    <Property>
        <Name>rtpDePacketizerWrapper</Name>
        <Value>com.wowza.wms.rtp.depacketizer.RTPDePacketizerWrap  perReChunkMPEGTS</Value>
    </Property>
    Salvadore

  3. #3
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    1,933

    Default

    Hi,
    Please find the "How to troubleshoot error messages" article below,
    How to troubleshoot error messages

    This article will help you determine many of the common messages found in the error log and gives a cause and possible solution for each issue.

    Regards
    Jason

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 08-05-2015, 03:44 PM
  2. recording live stream config
    By sjpark9 in forum General Forum
    Replies: 2
    Last Post: 09-25-2014, 07:14 PM
  3. Config to re-stream a live
    By blacktiger in forum Tutorials Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 09-11-2013, 05:28 AM
  4. App config per live audio stream publisher a good or bad idea?
    By tomwg123 in forum Performance Tuning Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 05-29-2012, 11:59 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •