Hi,

Some of my short VOD clips fail to play in iOS (iOS6, iPad, Simulator). The first frame loads, but the video never plays - the loading message and spinner stay forever. Other short videos play successfully. I can view the videos with no problem in Safari on Mac, in VLC on Windows, etc. It is only on iOS (Safari and native app) that the problem manifests itself.

playlist.m3u8:

#EXTM3U
#EXT-X-VERSION:3
#EXT-X-STREAM-INF:PROGRAM-ID=1,BANDWIDTH=256477,CODECS="avc1.66.30",RESOLUTION=640x480
chunklist.m3u8?wowzasessionid=1850863335
chunklist.m3u8:

#EXTM3U
#EXT-X-VERSION:3
#EXT-X-TARGETDURATION:10
#EXT-X-MEDIA-SEQUENCE:1
#EXTINF:3.972,
media_1.ts?wowzasessionid=1850863335
#EXT-X-ENDLIST
mediavalidatortool:

mediastreamvalidator http://<url>/video_9ac61783a189a96cea3c93a3f995cae6db3ef7a2_1379387221.mp4/playlist.m3u8

mediastreamvalidator: Beta Version 1.1(130423)

Validating http://<url>/video_9ac61783a189a96cea3c93a3f995cae6db3ef7a2_1379387221.mp4/playlist.m3u8
Validating child playlist chunklist.m3u8?wowzasessionid=33067098 [256.48 kbits/sec]

--------------------------------------------------------------------------------
http://<url>/video_9ac61783a189a96cea3c93a3f995cae6db3ef7a2_1379387221.mp4/playlist.m3u8
--------------------------------------------------------------------------------

Playlist Syntax: 	OK

Alternate playlist(s):

--------------------------------------------------------------------------------
chunklist.m3u8?wowzasessionid=33067098
--------------------------------------------------------------------------------

Playlist Syntax: 	OK

Segments:	OK

Average segment duration: 3.02 seconds
Playlist target bitrate: 256.48 kbits/sec
Segment bitrate: Average: 243.85 kbits/sec, Max: 243.85 kbits/sec
We are using Amazon S3 and MediaCache. We have no issues with video playback except on iOS for certain (but not all) short video clips.

Any suggestions would be appreciated.

Thanks,
Dan