Results 1 to 2 of 2

Thread: RTP AVP - Video is not working

  1. #1
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    13

    Default RTP AVP - Video is not working

    Hello,

    I am newbie on wowza and I have some questions:

    Objective:
    My main aim is to stream live video content from Location1 to Location2 and watch it at Location3.

    Status:
    Location1 (L1) : Win7 pc with VLC
    Location2 (L2) : Wowza installed remote pc
    Location3 (L3) : Client side pc

    From now on, I will use abbreviation of location names as L1,L2,L3.

    I am able to create sdp file at L1

    Streaming parameters:

    RTP/AU-Video
    Mpeg2 + Mp3
    640x480
    25fps
    scale:1

    I ftp'd created sdp file from L1 to L2.

    When I try to watch it at L3 it plays only audio, there is no video

    Related log file at L2 says: no video packetizer: Mpeg2

    I have read many topics about the problem. Acc to what I learnt, Wowza requires trancoder to run at L1.

    Is there any solution for this issue?

    Thanks in advance
    T.

  2. #2
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    21,962

    Default

    Use h.264 video in VLC. Take a look at these VLC examples

    Richard

Similar Threads

  1. Android default palyer RTSP/AVP/TCP Play
    By hoosigigane in forum General Forum
    Replies: 1
    Last Post: 08-02-2013, 03:36 AM
  2. Replies: 7
    Last Post: 04-23-2013, 01:12 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •