Results 1 to 4 of 4

Thread: MPEG-DASH Beta bug...

  1. #1
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    4

    Default MPEG-DASH Beta bug...

    I know MPEG-DASH support is in Beta and it's great to see the support for it coming. The current implementation has a bug on the SegmentList - here's a snippet:

    <SegmentList timescale="0" duration="0" startNumber="1">
    <Initialization sourceURL="chunk_ctvideo_rid0_cfm4s_cinit_w305955990_mpd.m4s"/>
    <SegmentURL media="chunk_ctvideo_rid0_cfm4s_cn1_w305955990_mpd.m4s"/>
    <SegmentURL media="chunk_ctvideo_rid0_cfm4s_cn2_w305955990_mpd.m4s"/>
    <SegmentURL media="chunk_ctvideo_rid0_cfm4s_cn3_w305955990_mpd.m4s"/>
    <SegmentURL media="chunk_ctvideo_rid0_cfm4s_cn4_w305955990_mpd.m4s"/>

    Duration and Timescale are both 0. This is based on an MPEG-4 which is audio-only so perhaps the lack of a video track is causing this issue?

    Again, I know this is in Beta, just wanted to pass it along.

    regards,
    -fs

  2. #2
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    1,933

    Default

    Hi,
    Thanks for this feedback, I've flagged this to our engineering team who will investigate further.
    I'll keep you updated with any progress.

    Jason

  3. #3
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    1,933

    Default

    Hi,
    The MPEG-DASH player currently does not support audio-only or video-only however this is going to be added in the future.
    Currently I do not have a time-frame for when this will be added but it is being looked at.

    Thanks again.
    Jason

  4. #4
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    4

    Default

    Looks like this has been fixed in version 3.6.2 released this month. Thanks!
    -fs

Similar Threads

  1. Mpeg dash
    By lee2510 in forum Live Streaming and Encoders
    Replies: 1
    Last Post: 02-20-2014, 09:54 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •