Results 1 to 2 of 2

Thread: Live Streaming issue using RTMP, HTTP mobile works fine

  1. #1
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    1

    Default Live Streaming issue using RTMP, HTTP mobile works fine

    Hi,

    I recently built a WOWZA media server. I managed to set up the services and is now working. The Live Streaming link for iPhone/iPad works fine on both Wifi and 4G. The embedded link for Flash RTMP works as well, but only on the local pc (Yes I am using the outgoing IP address). Once I put the link on the website and click on it, the media box appears but no stream. When I turn off broadcasting, the box states no signal so it is connecting to the WOWZA server correctly. Thought was a bandwidth issue, but got over 5 cell phones connected to it without an issue. I was looking into JWPLAYER but the website host does not accept that type of embed code.

    Thank you.

  2. #2

    Default

    It sounds like you have not mapped tcp port 1935 correctly in your network to the server running Wowza.

    Salvadore

Similar Threads

  1. Live streaming stuck on smooth player, works fine on HLS player (iPad)
    By Strashila in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 12-02-2013, 10:56 AM
  2. Live streaming that works for both mobile and desktop inquiry
    By stevefink in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 10-06-2013, 05:18 PM
  3. Apple iOS not streaming, everything else works fine.
    By rviteri in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 14
    Last Post: 11-24-2012, 04:17 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •