Results 1 to 3 of 3

Thread: Is Transcoder only option for different quality streams?

  1. #1
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    8

    Default Is Transcoder only option for different quality streams?

    I have an edge-origin server setup. Origin's physical cameras are connecting with a high quality stream. I want to break that HQ stream into several streams with varying frames per second and serve low-quality to public and a high-quality stream to internal users. Is a WOWZA Transcoder at the Origin my only option? What are others doing besides using it to accomplish this?

  2. #2
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    21,962

    Default

    Hi,

    The Transcoder is the way to do that using Wowza. There is not another Wowza way to do it.

    Richard

  3. #3
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    8

    Default

    OK. Thanks. I'll post more specific technical questions in a new thread.

Similar Threads

  1. How to optimize the quality of wowza transcoder ?
    By hylvsly in forum AddOn: Transcoder
    Replies: 0
    Last Post: 07-02-2013, 10:54 PM
  2. Transcoder Add-on quality and CBR vs. VBR
    By smokee in forum Tutorials Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 07-19-2012, 05:04 AM
  3. Wirecast poor quality and good quality live flash
    By dj_carpio in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 04-17-2012, 05:36 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •