Results 1 to 4 of 4

Thread: from red5 to wowza

  1. #1
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    2

    Default from red5 to wowza

    We were using red5 as the live streaming server since 2 years. Now we're considering to move to the wowza. I subscribed to the trial version, and installed it to a m1.large ec2 instance 2 days ago. Everything seemed ok initially, but sometimes the live streaming freezes for 2-3 hours, and then returns normal. When it freezes I start using red5 and then everything is ok. I think I have to configure something, but I don't know where to start. Could somebody tell me where to look? Thanks

  2. #2

    Default

    This sounds like a network connectivity issue. Can you please explain your set up?

    What encoder are you using?
    What are the stream specs, i.e. bitrate, frame size, etc.?
    How many playback clients are you serving?

    Salvadore

  3. #3
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    2

    Default

    Hi Salvadore,
    here are my specs:

    encoder: wirecast 4.0.0.1
    bitrate: 500kbps
    frame size: 29
    playback clients: 130
    aspect ratio: 1280x720
    OS: ubuntu 12.04
    java version "1.7.0_25"
    OpenJDK Runtime Environment (IcedTea 2.3.10) (7u25-2.3.10-1ubuntu0.12.04.2)
    OpenJDK 64-Bit Server VM (build 23.7-b01, mixed mode)

    Thanks

  4. #4
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    21,962

    Default

    Do you have red5 running on the same server?

    Have you looked at the Wowza pre-built AMIs ?


    Richard

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •