Results 1 to 2 of 2

Thread: Sheduler don't start video at time

  1. #1
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    1

    Default Scheduler don't start video at time

    Hi.

    I've noticed that scheduler dont't start video on exact time everytime.
    My smil file:
    <smil>
        <head>
        </head>
        <body>
            <stream name="Stream1"></stream>
            <playlist name="pl0" playOnStream="Stream1" repeat="true" scheduled="2013-12-03 00:00:00">
                <video src="mp4:plug_1.mp4" start="0" length="-1"/>
            </playlist>
            <playlist name="pl1" playOnStream="Stream1" repeat="false" scheduled="2013-12-04 20:00:00">
                <video src="mp4:day_1.mp4" start="0" length="-1"/>
            </playlist>
            <playlist name="pl2" playOnStream="Stream1" repeat="true" scheduled="2013-12-04 20:03:30">
                <video src="mp4:plug_2.mp4" start="0" length="-1"/>
            </playlist>
            <playlist name="pl3" playOnStream="Stream1" repeat="false" scheduled="2013-12-05 20:00:00">
                <video src="mp4:day_2.mp4" start="0" length="-1"/>
            </playlist>
            <playlist name="pl4" playOnStream="Stream1" repeat="true" scheduled="2013-12-05 20:03:02">
                <video src="mp4:plug_3.mp4" start="0" length="-1"/>
            </playlist>
    </body>
    </smil>
    The first three videos was started exactly at time, but the fourth was started an 20:00:13 instead of 20:00:00.

    Here the log file:
    2013-12-05	20:00:13	MSK	comment	server	INFO	200	-	ServerListenerStreamPublisher Scheduled stream is now live: Stream1	-	-	-	88160.213	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-
    2013-12-05	20:00:13	MSK	comment	server	INFO	200	-	Stream.switch[live/_definst_/Stream1]: index: 0 name:mp4:day_2.mp4 start:0 length:-1	-	-	-	88160.251	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-
    2013-12-05	20:00:13	MSK	comment	server	INFO	200	-	ServerListenerStreamPublisher PlayList Item Start: mp4:day_2.mp4	-	-	-	88160.316
    So, my question is - why the video didn't start at time and how I can avoid it in the future?

    Version of the Wowza is 3.6.3 build8031
    Last edited by alaruss; 12-05-2013 at 12:29 PM.

  2. #2
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    21,962

    Default

    In my experience with the scheduler it is very precise, but I suppose it might be delayed by GC pauses and/or heavy load on the server, perhaps. If you see this happening consistently, and can show us how to reproduce it, please open a ticket by writing to support@wowza.com. Include a link to this thread for reference.

    Richard

Similar Threads

  1. start time of the first .ts file is 10, but not 0, why?
    By Vincent Chan in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 12-10-2013, 03:43 PM
  2. how can I specific start time when using RTSP?
    By keithlai in forum General Forum
    Replies: 3
    Last Post: 01-03-2012, 11:16 AM
  3. To start playback on specified time in the url
    By Sysadmin in forum AddOn: Wowza nDVR
    Replies: 1
    Last Post: 10-17-2011, 06:44 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •